gittigidiyor

Nokia 6'nın İlk Flaş Satışı Bir Dakika Sürdü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nokia-6nin-ilk-flas-satisi-bir-dakika-surdu-feon.jpg

Nokia 6'nın İlk Flaş Satışı Bir Dakika Sürdü

Nokia 6'nın Çin'de büyük ilgi gördüğü ilk flash satışında da doğrulandı. Nokia 6, Çin'de bir dakika içinde tükendi.

Nokia geri döndü! Nokia markasını taşıyan ilk Android akıllı telefon Nokia 6 için Çin'de Çarşamba günü düzenlenenilk flash satış kampanyası sadece bir dakika sürdü ve satışa sunulan tüm cihazlar tükendi. Nokia 6 akıllı telefon Çin'de şimdilik sadece JD.com üzerinden 247$'a denk gelen bir fiyatla satılıyor. Ne kadar akıllı telefonun ilk satışa sunulduğu bilinmiyor ancak benzer bir şekilde yakında yeni bir parti Nokia 6'nın daha satışa sunulacağı belirtiliyor.



six-apng1484814627.png
Nokia 6, 1080 x 1920 çözünürlüklü, 5,5 inçlik bir ekrana sahip. Snapdragon 430 yonga setinden güç alan cihaz, 1.4 gHz octa-core CPU ve Adreno 505 Grafik işlemci birimine sahip. 64GB dahili depolama alanına sahip cihaz 4GB RAM ile birlikte geliyor. Nokia 6'nın arka tarafında f/2.0 diyaframa sahip 16MP kamera ve ön tarafında ise selfie çekimleri ve görüntülü sohbet için 8MP ön kamera bulunuyor. 3.000 mAh bataryadan güç alan cihaz Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa sunuluyor.

Gelecek ay Snapdragon 835 yonga seti ile güçlendirilmiş Nokia P1 amiral gemisi de dahil olmak üzere birkaç yeni Nokia akıllı telefonun kullanıma sunulmasını bekliyoruz. Nokia P1 hakkında ilk bilgiler Temmuz ayında gelmeye başlamış ve geçtiğimiz günlerde de bu bilgiler detaylanmıştı. Buna göre 6GB RAM ve 256GB'a kadar dahili depolama alanına sahip olması beklenen Nokia P1'in ayrıca stereo dual hoparlör ve parmak izi tarayıcısı taşıyacağı iddia ediliyor.
Nokia P1 amiral gemi akıllı telefonun, Gorilla Glass 5 korumalı 5.3 inç büyüklüğünde 1080p full HD veya 1440x2560 piksel ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca 128GB versiyonu 800$'a satılacağı iddia edilen P1'in 256GB versiyonunun ise 950$ fiyat etiketi taşıyacağı söylentileri var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst