gittigidiyor

Nokia geri dönüyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
odatv_image_62__80bc36b1b1ad4d.jpg



Efsane Nokia modelleri tekrardan sahaya çıkıyor!. Nokia’nın akıllı telefon dünyasındaki macerası herkesin malumu. İlk etapta yeni teknolojilere ayak uydurmak isteyen Finli şirket, epey bir süre mücadele etmesine ve geleneksel telefon modellerinden gelen şöhretini arkasına almasına rağmen bunu başaramamış sonrasında ise Microsoft ile oldukça kötü ve unutmak istediği bir dönem yaşamıştı.

Şimdilerde HMD Global markası altında çalışmalarına yeniden hız veren efsane şirket, bir taraftan akıllı telefon ve tablet piyasası için yeni cihazlar üretirken, diğer taraftan ise geleneksel telefon modellerini üretmeye de devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Nokia 8110 ve Nokia 3310 gibi unutulmazları yeniden hatırlatan şirket, şimdi ise Nokia 5110 efsanesinin hatırına Nokia 5110N isimli yeni bir telefonu daha satışa sunmaya hazırlanıyor.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,203
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Nokia bir türlü pazarda kendine yer edinemedi. Aslında bu biraz zor görünüyor artık.
 

exenn

Aktif Üye
Katılım
4 Ara 2017
Mesajlar
42
Tepkime puanı
26
Puanları
18
Konum
ORDU
Samsung,Huawei gibi markalar varken bu beyhude bir çaba olur hele 5110 nu tekrar yeni versiyonunu üretmek gibi bir stratejisi ile.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,203
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Aslında yaşlı kesimden çok kişi var bu tür telefonları kullanan.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst