gittigidiyor

Nokia Markalı Android Telefon D1C AnTuTu'da Ortaya Çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nokia Markalı Android Telefon D1C AnTuTu'da Ortaya Çıktı

Nokia markalı ilk Android akıllı telefon olması beklenen "Nokia D1C" AnTuTu'da ortaya çıktı. Nokia D1C'nin özellikleri belli oldu.

nokia-markali-android-telefon-d1c-antutuda-dnte.jpg


İlk Android akıllı telefonu yılan hikayesine dönen Nokia, önümüzdeki aylarda heyecanla beklenen bu telefonu piyasaya sunabilir. Geçtiğimiz günlerde Geekbench üzerinde ortaya çıkan ilk bilgilerini sizlerle paylaştığımız Nokia D1C adlı Android akıllı telefona ait AnTuTu Benchmark ekran görüntüsü, bu telefonun teknik özelliklerine de ışık tutuyor. İşte ilk Android işletim sistemli Nokia akıllı telefon hakkında yeni bilgiler.

img-20161008-101839jpg1475912376.jpg
Nokia, marka kullanım hakkını Foxconn ve HMD Global adlı şirketlere lisansladıktan sonra bu iki şirketten gelecek Android işletim sistemli Nokia akıllı telefon haberleri merak konusu olmaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan "Nokia D1C" adlı akıllı telefona ait ilk bilgilerin ardından bugün de bu akıllı telefonun AnTuTu Benchmark uygulamasına ait ekran görüntüsü internete sızdırıldı. Bu sayede Nokia D1C'nin tekink özellikleri de doğrulanmış oldu.

Nokia D Teknik Özellikleri:


  • 5-5.5 inç Full HD 1080x1920 piksel ekran
  • Octa-Core Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti
  • 3GB RAM
  • 32GB dahili depolama alanı
  • 13MP arka kamera
  • 8MP ön kamera
  • Android Nougat 7.0 işletim sistemi

Nokia D1C adlı Android akıllı telefonun ekran büyüklüğü henüz bilinmiyor. Fakat tahminlere göre 5-5.5 inç büyüklüğünde olması beklenen Nokia D1C'nin ekranı full HD çözünürlüğe sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 430 octa-core işlemcisinden sahip olan Nokia D1C, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile geliyor.
Kamera özellikleri tarafında 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunan Nokia D1C'nin bataryası hakkında da şimdilik herhangi bir bilgi bulunmazken bu akıllı telefonun Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa sunulacağı belirtiliyor. Nokia markalı Android akıllı telefonların üretimi Foxconn tarafından yapılacak. Satış, pazarlama ve satış sonrası destek ile marketing işleri ise HMD Global kontrolünde olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst