gittigidiyor

Nokia Telefonlar 120 Ülkede Aynı Anda Satışa Çıkacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Nokia ve HMD Global, çok geniş çaplı bir pazarlama girişimine hazırlanıyor.

Arkasında Nokia ve Foxconn şirketlerinin desteği olan HMD Global, bu yıl piyasaya çıkaracağı yeni nesil Nokia telefonları bir süre önce tanıtmıştı. Nokia 3, 5 ve 6 modellerini duyuran şirket, yakında bir de Snapdragon 835 işlemcili üst seviye model tanıtacak.
Bu telefonların satışı ise başka bir konu, çünkü HMD Global nispeten yeni bir şirket ve büyük rakiplerinin uluslararası dağıtım ağlarına sahip olduğu söylenemez. Ancak bu durum şirketi yıldırmayacak gibi görünüyor.
HMD Global’den yapılan açıklamaya göre, şirket yeni Nokia telefonların tüm modellerini, 120 farklı ülkede aynı anda pazara sunmayı hedefliyor. Henüz kesin bir tarih verilmese de, bunun 2017 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşeceği ifade ediliyor.
Bu da önümüzdeki aylarda yeni Nokia telefonları raflarda görebiliriz demektir. Ancak yeni 3310 modeli çoğu ülkede satışa çıkmayacak. Sadece 2G şebeke destekleyen bu telefon, altyapının çok eski olduğu ülkelerde piyasaya verilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst