gittigidiyor

Nokia, yeni Android TV cihazını tanıttı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
odatv_image_95__349426f81d7c4a.jpg



Finlandiyalı HMD Global çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Nokia, piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı akıllı telefonlarla adından söz ettiriyor.

Şirket; akıllı telefon, tablet, televizyon, kulaklık ve laptop derken, şimdi de Android TV cihazlarını piyasaya sürmeye başladı.


Geçtiğimiz yıllarda ilk Android TV cihazı Streaming Box 8000’i tanıtan Nokia, şimdi de yeni bir Android TV çubuğu duyurdu. Streaming Stick 800 isimli cihaz, maksimum 1080p çözünürlüğü destekliyor.

Nokia Streaming Stick 800 neler sunuyor

Chromecast desteğine sahip ve Android 11 TV ile gelen Nokia'nın Android TV cihazı; Amlogic S805X2 işlemciden, Mali-G31 MP2 grafik biriminden ve 1GB RAM’den güç alıyor.

2.4Ghz ve 5GHz Wi-Fi desteğinin yanı sıra Bluetooth özelliğine de sahip cihaz, 8GB dahili depolama ile giriş seviyesine hitap ediyor.

Nokia Streaming Stick 800, 60 euro fiyat etiketi ile Avrupa’da satışa sunulmuş durumda. Cihaz; kutudan Bluetooth kumanda, güç adaptörü, HDMI uzatma kablosu ve iki AAA pil ile çıkıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst