gittigidiyor

Nokia'nın Efsane N Serisi Telefonları Geri Dönebilir!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nokia’nın yeni bir N serisi telefonu piyasaya süreceği, hatta bu telefonu MWC 2017’de tanıtabileceği söyleniyor. Ancak bu yeni N serisi telefonuyla ilgili olarak ortaya atılan bazı çelişkili iddialar şüphe uyandırıyor.
Nokia N serisine ait son telefon N9’du. Tabii, daha sonradan geliştiricilere özel olarak çıkartılan N950’yi saymazsak… Ancak son gelen haberler, bunların Nokia N serisine ait son telefonlar olmayacağına işaret ediyor. Çin’den gelen söylentilere göre HMD Global, Nokia’nın N serisini yeniden hayata döndürmeyi planlıyor. Üstelik N serisine ait yeni telefonun MWC 2017’de tanıtılma ihtimalinin olduğu söyleniyor.


bbe11aacb18899d8e442fe2725cde0bd7e7d0ebf.jpeg

Nokia N9
Ancak bu konuyla ilgili bazı çelişkili söylentiler de mevcut. Bu söylemler, yeni N serisi telefonun orta segmentte yer alacağını işaret ediyor; ancak N serisi bir amiral gemisi serisidir. Söylentilere göre yeni N serisi telefonda Qualcomm Snapdragon 6xx serisi bir işlemci kullanılacak, ki bu işlemci orta segmetteki telefonlarda kullanılıyor. Telefonla ilgili iddialar bu kadarla da sınırlı değil. Yeni N serisi telefonun 50 milyon üretim adedine ulaşması hedeflenen ilk telefon olacağı da söyleniyor. Konuyla ilgili eldeki tek kanıt ise üzerinde N serisinin logosu yer alan bir tanıtım materyali.
4e25c51154a05f838e88f73f38643f628b91b966.jpeg

Bütün bu ortaya atılan iddialar oldukça şüpheli görünüyor. Ancak bu iddialar yanlış olsa da yeni bir N serisi telefonun piyasaya sürülmesinin önünde hiçbir engel yok. Zaten böyle bir durum varsa birkaç hafta sonra gerçekleşecek olan MWC 2017’de bununla ilgili bir açıklama yapılacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst