gittigidiyor

Norton 360-Premier-Edition v6.0 19.8.0.14-Full 32'64Bit-2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
image7224.html


Norton 360 Premier Edition v6.0 19.8.0.14 Full 32'64Bit 2012

Bilgisayarınızı, dosyalarınızı ve kimliğinizi sektörün en hızlı, en hafif ve en kapsamlı güvenlik çözümü olarak korur.



Temel Teknolojiler


* Antivirüs
* Botnet Koruması
* Norton Safe Web?
* Ağ Koruması
* Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme
* Norton? Insight
* Casus yazılımları önleme
* Norton? Identity Safe
* Güvenlik Duvarı
* Bilgisayar Ayarlama
* Norton? Tarayıcı Koruması
* Norton? Hızlı Güncellemeler

Neden Norton 360 ?



* Bilgisayarınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi 7 gün 24 saat korur ? Virüslere, casus yazılımlara, solucanlara, kimlik avına, korsanlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı, tam otomatik bir çözümle ödül kazanmış koruma sunar.


* YENİ! Sizi yavaşlatmadan sektörde lider bir güvenlik sağlar ? Daha hızlı çalışır ve rakip programlardan daha az bellek kullanır, böylece güvenlik için performanstan ödün vermenize gerek kalmaz.
* YENİ! Botnet'leri engeller ? Korsanların bilgisayarınızın denetimini ele geçirmesini ve özel bilgilerinize erişmesini önlemek için botnet'leri otomatik olarak algılar.
* YENİ! Çevrimiçi alışverişi daha güvenli duruma getirir ? Endişelenmeden alışveriş yapabilmeniz için sizi güvensiz web sitelerine ve şüpheli satıcılara karşı uyarır.
* Çevrimiçi alışveriş ve banka işlemleri yaparken ve web'de gezinirken kimliğinizi korur ? Sizi "kimlik avına" karşı korumak için gerçek siteleri doğrular ve sahte siteleri belirler.
* Tek tıklamayla web sitelerinde güvenli oturum açma olanağı sunar ? Sitelerde tek tıklamayla oturum açabilmeniz için oturum açma ve parola bilgilerinizi otomatik olarak depolar. Bilgilerinizi çalmak için tuş vuruşlarını kaydeden programları ve diğer programları engeller.
* Tarayıcınızı saldırılara karşı korur ? Siber suçluların bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımları yüklemek için web tarayıcınızdaki güvenlik açıklarını kullanmalarını önler.
* YENİ!En güncel korunmayı sağlar ? Her 5-15 dakikada bir arka planda yeni virüs tanımlarını denetler ve indirir.? Performanstan ödün vermeden sürekli koruma elde edersiniz.
* YENİ! Önemli dosyalarınızı kaybolmaya karşı korur ? Bilgisayarınız boştayken dosyaları otomatik olarak yedekler, böylece yedeklemeler sizi yavaşlatmaz veya çalışmanızı engellemez. 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı (daha fazla alan satın alınabilir) içerir.*
* YENİ! Bilgisayarın önyükleme süresini kısaltır ? Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı çalışmasını sağlamak için gereksiz başlangıç programlarını kapatır.
* Kablosuz ağınızı saldırganlardan korur ? Yetkisiz kullanıcıların bant genişliğinizi çalmasını ve dosyalarınıza erişmesini önler. Güvenli olmayan bir kablosuz ağa bağlandığınızda sizi uyarır.
* Bilgisayarınızın yeniymiş gibi çalışmasına yardımcı olur ? Gereksiz dosyaları siler, sabit sürücünüzü birleştirir, genel sorunları düzeltir ve bilgisayarınızı en yüksek performansta çalışacak şekilde ayarlar.


Boyut:133-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp 32x64bit
içinde. crack vardır diğer antiler uyarı verebilir..



gQ3DO.gif

Norton 360 Premier-2012

(((Alternatif)))


Norton 360 Premier-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst