gittigidiyor

Norton 360 v6.3 Türkçe-Full 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
di-XUQN.jpg


Norton 360 v6.3 Türkçe OEM Full 2012

Yılların eskitemediği NORTON yeni versionu ile karşınızda

Temel Teknolojiler:
* YENİ! Saygınlık hizmeti
* YENİ! Norton Insight
* YENİ! Norton Download Insight
* YENİ! Yedekleme Dosyalarına Web Tabanlı Erişim
* YENİ! SONAR 2 Davranışsal Koruma
* GELİŞMİŞ! Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme
* YENİ! Saygınlık hizmeti
* YENİ! Norton Insight
* YENİ! Norton Download Insight
* YENİ! Yedekleme Dosyalarına Web Tabanlı Erişim
* YENİ! SONAR 2 Davranışsal Koruma
* GELİŞMİŞ! Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme
* YENİ! Norton System Insight
* YENİ! Norton File Insight
* GELİŞMİŞ! Kimlik Avını Önleme
* GELİŞMİŞ! Ebeveyn Denetimleri
* Antivirüs
* Casus Yazılımları Önleme
* Ağ İzleme
* Rootkit?ten Korunma
* PC Ayarlama
* GELİŞMİŞ! Profesyonel Düzeyde AntiSpam
* GELİŞMİŞ! Güvenlik Açığı Koruması
* GELİŞMİŞ! Başlangıç Yöneticisi
* Norton Tarayıcı Koruması
* Bot Koruması
* Kimlik Koruması
* Norton Güvenli Web
* Akıllı Güvenlik Duvarı
* İndirme Koruması
* Hızlı Güncellemeler

Özellikler:
Neden Norton 360??ı Seçmeliyim?
* YENİ! Eşi benzeri görülmemiş tehdit koruması sağlar ? Virüs, Truva Atları, casus yazılım ve diğer tehditlere karşı korumayı bir adım ileri taşır. Norton? saygınlık hizmeti teknolojisi, güvenli olup olmadıklarını anlamak için dosyaların farklı özniteliklerini eş zamanlı bir şekilde inceler.
easycapture3.jpg

* YENİ! Yeni dosya ve uygulamaları tehdit olasılığına karşı inceler ? Yeni indirilmiş dosya ve uygulamaları yüklemeden ve bilgisayarınızda çalıştırmadan önce bu uygulamalarda bulunabilecek olası tehlikelere karşı sizi önceden uyarır.
* GELİŞMİŞ! Hızlı ve doğru taramalar için akıllı teknolojiler kullanır ? Sektör lideri, çevrimiçi bir bilgi toplama sistemini kullanarak bilgisayarınızı tehditlere karşı hızlı ve doğru bir biçimde tarar.
* GELİŞMİŞ! Güvenli olmayan web siteleri ve şüpheli satıcıları tespit eder ? İnternette gezinirken ve çevrimiçi alışveriş yaparken, kişisel bilgilerinizin siber suçluların eline düşmesini önler.
* GELİŞMİŞ! Anti-spam koruması ? Spam postaların, kimlik avcılarının ve istenmeyen e-postaların posta kutunuzu işgal etmesini önler.
* GELİŞMİŞ! Web sitelerinde güvenli, tek tıklatmayla oturum açma olanağı sağlar ? Tuş vuruşu kaydeden programların bilgilerinizi çalmasını önleyerek kimlik hırsızlığına karşı korunmanıza yardımcı olur. Ayrıca oturum açma işlemlerini hızlandırır ve çevrimiçi alışverişi kolaylaştırır.
* Çevrimiçi satın alma, bankacılık ve gezinme etkinlikleriniz sırasında kimliğinizi korur ? Sahte web sitelerini ortaya çıkararak gerçek olanları belirler, böylelikle güven içinde çevrimiçi olarak gezinebilir, alışveriş yapabilir veya bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
* Tespit ettiği virüs, Truva Atları, solucanlar, bot?lar ve rootkit?leri engeller ? Kapsamlı, ödüllü koruma sayesinde bilgisayarınızı her türlü siber tehdide karşı korumanıza yardımcı olur.
* Korsanların bilgisayarınızın kontrolünü ele geçirmesini engeller ? Kişisel bilgilerinize erişimi engeller ve korsanların bilgisayarınızı başka bilgisayarlara siber saldırı düzenlemek için kullanmasını engellemeye yardımcı olur.
* Bilgisayarınızın sürekli en iyi performansta çalışmasını sağlar ? Kayıt defterini temizler ve onarır, gereksiz İnternet dosyalarını kaldırır, sabit sürücünüzü birleştirir ve en iyi performansta çalışması için bilgisayarınızı geliştirir.
* Web tabanlı erişim ile önemli dosyalarınızı otomatik olarak yedekler ? Kayıp durumunda dosyalarınızı her zaman her yerden tekrar bulabilir ve geri yükleyebilirsiniz. 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı içerir.*
easycapture4.jpg

* Hızlı Güncelleme virüs koruması ? Her 5 ila 15 dakikada bir yeni virüs araması yapar.
* Kablosuz ağınızı izler ? Ağınıza yük olup bant genişliğini çalan davetsiz misafirleri tespit etmenize yardımcı olur.
* ÜCRETSİZ 24x7 Destek Dahil ? İhtiyacınız olan yardımı, telefon, canlı sohbet veya kapsamlı çevrimiçi bilgi bankamız aracılığıyla, istediğiniz şekilde almanızı sağlar.

Boyut:145-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: mixluca
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/vista/xp/32'64bit
TRİAL RESET MEVCUT DİLEYEN 90GÜNLÜK LİSANSIDA KULLANIR SINIRSIZ


downloadjpgpu5.gif

Norton 360-2012

(((Alternatif)))

Norton 360-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst