gittigidiyor

[Norton ] Norton Antivirus Pro Full Versiyon indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
Norton AntiVirus 2013 20.4.0.40 Türkçe Full Tam indir
[/FONT]

[FONT=&quot]




[FONT=&quot]~~ Program Bilgisi ~~
[FONT=&quot]Sürüm: 2013 20.4.0.40 FINAL
Boyut: 156 MB
Dil: TÜRKÇE
İşletim Sistemi: Windows 8/7/Vista/XP
[/FONT][/FONT]


[FONT=&quot]Programın Özellikleri;[/FONT]

Norton AntiVirusvirüslere, casus yazlımlara kısacası bilgisayarınıza zarar verebilecek tüm program ve dosyalara karşı gelişmiş koruma sağlayan özellikli ve profesyonel bir güvenlik çözüm programı. Bilgisayarınızı tam olarak korumak ve güvenlik riski taşıyan kötü niyetli yazılımları sisteminizden uzak tutmak istiyorsanız gerçek zamanlı koruma sağlayan Norton AntiVirus ile bunu sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eden program her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarıyor. E-posta ve anlık mesajlaşma (IM) programlarını da denetleyebilen Norton AntiVirus sizleri başkalarından gelebilecek virüslere karşı koruyor ve virüs, spyware, adware gibi kötü niyetli yazılım içeren dosyaları normal olanlardan ayırıyor.

Norton AntiVirus sürekli olarak kendini güncelleyen ve en son çıkan virüslere ve tehditlere karşı her zaman hazırlıklı yapısıyla en iyi korumayı sağlayan programların başında geliyor ve böylece sisteminizi yeni çıkan tüm tehditlere karşı hazır halde tutuyor.



[FONT=&quot]Anahtar Teknolojiler ve Özellikler:[/FONT]

– Norton Koruma Sistemi: Patentli 5 koruma katmanımız, diğer teknolojilere oranla tehditleri daha hızlı ve daha doğru biçimde tespit eder ve ortadan kaldırır.

– Tarayıcı Koruması: Çevrimiçi tehditleri herhangi bir zarar vermelerine fırsat tanımadan, tarayıcınız daha yüklenirken kontrol ve bloke ederek sizi korur.

– SONAR Davranışsal Koruma ve Canlı 7×24 Tehdit İzleme: PC’nizdeki şüpheli etkinlikleri izleyerek, henüz yaratılmamış tehditlerin önüne geçer, bunları algılar ve ortadan kaldırır.

– Tehdit Kaldırma Katmanı: Daha az gelişmiş ürünlerin sıklıkla kaçırdığı kaldırılması zor tehditleri hedefler ve ortadan kaldırır.

-Insight:: Güvenli dosyaları belirleyip sadece bilinmeyen dosyaları tarayarak performans artışı sağlar.

İndirme Sicili 2.0 zararlı veya güvenilmez uygulamalar konusunda sizi yükleme öncesinde uyararak tehlikeli uygulamalara karşı koruma sağlar.



– Daima Güncel Ürün Sürümü: Yıl boyunca, Norton otomatik olarak size önemli ürün ve özellik güncellemelerini gönderir. En son sürüm, sizin bir şey yapmanızı gerektirmeden yüklenir.

– ÜCRETSİZ Destek : İhtiyacınız olduğunda, size uzman yardımı ve yanıtlar sunar.1

– Norton Yönetimi: Bulut tabanlı kontroller, İnternet üzerinden birkaç basit tıklatma ile Norton AntiVirus’ü onarmanıza, güncellemenize, yenilemenize ve yüklemenize imkan sağlar. Mac® bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya tabletiniz gibi diğer cihazlarınızın var olan Norton korumalarını tek bir yerde bir araya getirir.

– Bant Genişliği Yönetimi 2.0: 3G ağlara bağlandığınızda önemli olmayan Norton güncellemelerini otomatik olarak ayarlar, böylece aylık veri kotanızı tüketmenizi veya kota aşımı ücretlerinin söz konusu olmasını önler.

Güvenlik Açığı Koruması, siber suçluların bilgisayarınıza tehdit sızdırmak için uygulamalardaki güvenlik boşluklarını (zayıf noktalar) kullanmalarını engeller.

– Norton Hızlı Güncellemeler: Korumanızı her 5 ila 15 dakikada bir, sizi rahatsız etmeden günceller.

[FONT=&quot]En Iyi “Güvenlik Programlarından” NORTON’un Yeni Sürümü Sizlerle![/FONT]
[FONT=&quot]————————————————————-[/FONT]Boyut:158-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:rupi
————————————————————–
Norton AntiVirus 2013 20.4.0.40 Türkçe Full
(((Alternatif)))Norton AntiVirus 2013 20.4.0.40 Türkçe Full

Norton AntiVirus 2013 20.4.0.40 Türkçe Full Tam indir

[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Norton 360 2013 20.4.0.40 Türkçe Full Tam İndir

~` Norton 360 2013 20.4.0.40 (FINAL) `~
:: EN YENI NORTON SURUMU + KURULUM ACIKLAMASI ::

-: 23.07.2013 TARIHINDE :-
YENI VERSIYON EKLENEREK YENILENDI!!

NORTON20133601SGNLIVE.png


~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 2013 20.4.0.40 FINAL
Boyut: 149 MB
Dil: TÜRKÇE
İşletim Sistemi: Windows 8/7/Vista/XP


Programın Özellikleri;

Norton 360 çok kapsamlı bir güvenlik çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Tam bir güvenlik çemberi olarak nitelendirebileceğimiz bu paket bilgisayarımıza girebilecek her türlü zararlı, kötü niyetli virüs vb. diğer dosya ve yazılımlara karşı içerdiği birçok özellik ile güvenliği elden bırakmıyor. Ayrıca Norton 360 kullanıcıları yeni eklenen, yenilenen veya geliştirilen opsiyonel birçok özellik ile AntiSpam, Parental Controls (Ebeveyn Kontrolleri) gibi çözümlerden de faydalanabiliyor.

Tehdit Koruması – Virüs, truva atı, casus yazılım ve diğer tüm tehditlere karşı tam koruma sağlar. Yeni indirilmiş dosya ve uygulamaları yüklemeden ve çalıştırmadan önce olası tehditlere karşı sizi uyarır.

NRTN3601301SGNLIVE.png


Hızlı Tarama – Çevrimiçi bir bilgi toplama sistemini kullanarak, her 5 ila 15 dakikada bir yeni virüs taraması bilgisayarınızı tehditlere karşı hızlı ve doğru bir biçimde tarar.

Anti-spam Koruması – İstenmeyen e-postalar, kimlik avcıları ve spam mailleri engeller.

Çevrimiçi Kimlik Koruması – Çevrimiçi alışveriş, bankacılık ve internet gezintilerinde kişisel bilgilerinize erişimi engelleyerek kimlik hırsızlarına karşı korur.

Bilgisayar Performansını Artırma – Kayıt defterini temizler ve onarır, gereksiz İnternet dosyalarını kaldırır, sabit sürücünüzü birleştirir ve en iyi performansta çalışması için bilgisayarınızı geliştirir.

Otomatik Yedekleme – Ücretsiz sağladığı 2 GB’lık güvenli çevrimiçi depolama alanına dosyaları yedekleyerek veri kayıplarını önler.

Kablosuz Ağları İzleme – Ağınızdaki bant genişliğini çalarak yük olan davetsiz misafirleri bulmanıza yardımcı olur.

NRTN3601302SGNLIVE.png


Anahtar Teknolojiler ve Özellikler:

– Bilgisayarınız için üstün korumamız: 2 GB çevrimiçi depolama alanı ile Norton AntiVirus ve Norton Internet Security’deki her şeyi içerir.

– Norton Koruma Sistemi (ÖZEL): Patentli 5 koruma katmanımız, diğer teknolojilere oranla tehditleri daha hızlı ve daha doğru biçimde tespit eder ve ortadan kaldırır.

– Ağ Savunma Katmanı Koruması (ÖZEL): Çevrimiçi tehditleri, bilgisayarınıza ulaşmadan önce durdurur.

– SONAR Davranışsal Koruma ve Canlı 7×24 Tehdit İzleme (GELİŞMİŞ): PC’nizdeki şüpheli etkinlikleri izleyerek, henüz yaratılmamış tehditlerin önüne geçer, bunları algılar ve ortadan kaldırır.

– Tehdit Kaldırma Katmanı (YENİ): Daha az gelişmiş ürünlerin sıklıkla kaçırdığı kaldırılması zor tehditleri hedefler ve ortadan kaldırır.

– Norton Management (ÖZEL): Bulut tabanlı kontroller, internet üzerinden birkaç basit tıklatma ile Norton 360™’ı onarmanıza, güncellemenize, yenilemenize ve yüklemenize imkan sağlar. Mac® bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya tabletiniz gibi diğer cihazlarınızın var olan Norton korumalarını tek bir yerde bir araya getirir.

– Facebook için Norton Safe Web (ÖZEL): Tehlikeli bağlantılar, virüs bulaşmış yüklemeler ve güvenli olmayan web sitelerine karşı Facebook Haber Kaynaklarınızı tarar.

NRTN3601303SGNLIVE.png


– Otomatik Yedekleme (ÖZEL): Fotoğraf, müzik ve diğer önemli dosyalarınızı sadece siz bilgisayarınızı kullanmadığınız zaman yedekler, böylece çalışmanızı engellemez ve sizin de yedekleme yapmayı hatırlamanız gerekmez.

– PC Ayarlama (ÖZEL): Sıkça karşılaşılan bilgisayar problemlerini çözer, hafızada yer açar, gereksiz dosyaları kaldırır ve sabit diskinizi temizler.

– Daima Güncel Ürün Sürümü: Yıl boyunca, Norton otomatik olarak size önemli ürün ve özellik güncellemelerini gönderir. En son sürüm, sizin bir şey yapmanızı gerektirmeden yüklenir.

– ÜCRETSİZ Destek : İhtiyacınız olduğunda, size uzman yardımı ve yanıtlar sunar.

– Ebeveyn Kontrolleri Yönetimi: Norton 360 üzerinden Norton Online Family’ye erişmenizi sağlar.

– Kimlik Avını Önleme Teknolojisi: Paranızı, parolanızı ve kimliğinizi çalmak için çevrimiçi dolandırıcılar tarafından kurulan dolandırıcılık amaçlı “kimlik avı” web sitelerini bloklar.

– Norton Kimlik Güvenliği: Kullanıcı adı ve parolalarınızı hatırlar, korur ve otomatik olarak sizin yerinize girer.

En Iyi “Güvenlik Programlarından” NORTON’un Yeni Sürümü Sizlerle!
————————————————————-Boyut:150-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:rupi
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–Norton 360 2013 20.4.0.40 Türkçe Full(((Alternatif)))Norton 360 2013 20.4.0.40 Türkçe Full
1-Antivirüsü devre dışı bırakıp İndirip kurunuz Yöneti olarak çalıştırın
Katılımsızlar ve Cracklar için
2-Sorularınızı Lütfen istek Bölümünden sorunuz Konu ile Alakalı değilse
3-Aynı Yorumu 2-3 Defa göndermeyin Ricam
4-Dosya Nerden İndirilir Crack Patch Nedir Okuyunuz Üst Bölümde
5-Lütfen Link isteğinde Bulunmayın Gerekenler Eklanmekte


Norton 360 2013 20.4.0.40 Türkçe Full Tam İndir
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Türkçe Full Tam İndir
[/FONT]

[FONT=&quot]
[FONT=&quot]~` Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 (FINAL) `~[/FONT]
[FONT=&quot]:: EN YENI NORTON SURUMU + KURULUM ACIKLAMASI ::[/FONT]

[FONT=&quot]-: 23.07.2013 TARIHINDE :-[/FONT]
[FONT=&quot]YENI VERSIYON EKLENEREK YENILENDI!![/FONT]

NORTON2013SCRT0SGNLIVE.png


[FONT=&quot]~~ Program Bilgisi ~~
[FONT=&quot]Sürüm: 2013 20.2.1.22 FINAL
Boyut: 141 MB
Dil: TÜRKÇE
İşletim Sistemi: Windows 8/7/Vista/XP
[/FONT][/FONT]


[FONT=&quot]Programın Özellikleri;[/FONT]

Bilgisayar kullanırken kendinizi güvende hissediyorsunuz. Peki ya internete bağlanırken? Sizleri en son çıkan çevrim içi tehditlere karşı sürekli olarak koruyacak güvenlik programını arıyorsanız, Norton Internet Securityvirüs, spyware (casus), worm (solucan), trojan (truva atı) ve diğer benzer kötü niyetli yazılımlara karşı arka planda sürekli olarak çalışarak hem bilgisayarınızı koruyor hem de web sitelerindeki veya diğer internet ortamlarındaki kötü niyetli yazılımlara, kimlik hırsızlarına karşı kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlıyor.

Norton Internet Security artık bilgisayarınızda güvenli şekilde istediğiniz online işlemleri yapmanız için “phishing” olarak adlandırılan internet sitelerindeki kötü niyetli saldırı ve tuzaklara karşı da gelişmiş güvenlik önlemleri bulunduruyor. İki taraflı güvenlik duvarı uygulaması ve optimize edilmiş ağ güvenliği gibi güvenlik seçenekleriyle ister yolda ister evde isterseniz internet kafelerde her zaman güvende olacaksınız.

NIS201301SGNLIVE.png


[FONT=&quot]Anahtar Teknolojiler ve Özellikler:[/FONT]

– Bilgisayarınız için gelişmiş koruma : Norton AntiVirus’deki her şeyi içerir

– Norton Koruma Sistemi: Patentli 5 koruma katmanımız, diğer teknolojilere oranla tehditleri daha hızlı ve daha doğru biçimde tespit eder ve ortadan kaldırır.

– Ağ Savunma Katmanı Koruması: Çevrimiçi tehditleri, bilgisayarınıza ulaşmadan önce durdurur.

– SONAR Davranışsal Koruma ve Canlı 7×24 Tehdit İzleme: PC’nizdeki şüpheli etkinlikleri izleyerek, henüz yaratılmamış tehditlerin önüne geçer, bunları algılar ve ortadan kaldırır.

– Tehdit Kaldırma Katmanı: Daha az gelişmiş ürünlerin sıklıkla kaçırdığı kaldırılması zor tehditleri hedefler ve ortadan kaldırır.

– Norton Management: Bulut tabanlı kontroller, İnternet üzerinden birkaç basit tıklatma ile Norton Internet Security’i onarmanıza, güncellemenize, yenilemenize ve yüklemenize imkan sağlar. Mac® bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya tabletiniz gibi diğer cihazlarınızın var olan Norton korumalarını tek bir yerde bir araya getirir.

– Daima Güncel Ürün Sürümü: Yıl boyunca, Norton otomatik olarak size önemli ürün ve özellik güncellemelerini gönderir. En son sürüm, sizin bir şey yapmanızı gerektirmeden yüklenir.

– Norton Kimlik Güvenliği: Kullanıcı adı ve parolalarınızı hatırlar, korur ve otomatik olarak sizin yerinize girer.

NIS201302SGNLIVE.png


– Facebook için Norton Safe Web : Tehlikeli bağlantılar, virüs bulaşmış yüklemeler ve güvenli olmayan web sitelerine karşı Facebook Haber Kaynaklarınızı tarar.

– Ebeveyn Kontrolleri Yönetimi: Norton Internet Security üzerinden Norton Online Family’ye erişmenizi sağlar.

– ÜCRETSİZ Destek : İhtiyacınız olduğunda, size uzman yardımı ve yanıtlar sunar.

– Kimlik Avını Önleme Teknolojisi: Paranızı, parolanızı ve kimliğinizi çalmak için çevrimiçi dolandırıcılar tarafından kurulan dolandırıcılık amaçlı “kimlik avı” web sitelerini bloklar.

– Insight:: Güvenli dosyaları belirleyip sadece bilinmeyen dosyaları tarayarak performans artışı sağlar.

– Norton™ Güvenli Web: Web’de dolaşırken sizi, arama sonuçlarınızda çıkan güvenli olmayan ve sahte web siteleri konusunda uyararak ve bunları bloke ederek korur.

– Tarayıcı Koruması: Çevrimiçi tehditleri herhangi bir zarar vermelerine fırsat tanımadan, tarayıcınız daha yüklenirken kontrol ve bloke ederek sizi korur.

– İndirme Sicili 2.0 zararlı veya güvenilmez uygulamalar konusunda sizi yükleme öncesinde uyararak tehlikeli uygulamalara karşı koruma sağlar.

– Güvenlik Açığı Koruması, siber suçluların bilgisayarınıza tehdit sızdırmak için uygulamalardaki güvenlik boşluklarını (zayıf noktalar) kullanmalarını engeller.

– Bant Genişliği Yönetimi 2.0: 3G ağlara bağlandığınızda önemli olmayan Norton güncellemelerini otomatik olarak ayarlar, böylece aylık veri kotanızı tüketmenizi veya kota aşımı ücretlerinin söz konusu olmasını önler.

– Norton Hızlı Güncellemeler: Korumanızı her 5 ila 15 dakikada bir, sizi rahatsız etmeden günceller.

[FONT=&quot]En Iyi “Güvenlik Programlarından” NORTON’un Yeni Sürümü Sizlerle![/FONT]

————————————————————-
Boyut:140-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:rupi
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Türkçe(((Alternatif)))Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Türkçe(((Alternatif)))Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Türkçe
1-Antivirüsü devre dışı bırakıp İndirip kurunuz Yöneti olarak çalıştırın
Katılımsızlar ve Cracklar için
2-Sorularınızı Lütfen istek Bölümünden sorunuz Konu ile Alakalı değilse
3-Aynı Yorumu 2-3 Defa göndermeyin Ricam
4-Dosya Nerden İndirilir Crack Patch Nedir Okuyunuz Üst Bölümde
5-Lütfen Link isteğinde Bulunmayın Gerekenler Eklanmekte


Norton Internet Security 2013 20.4.0.40 Türkçe Full Tam İndir

[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2016-12-11_12-30-43.jpg


Norton AntiVirus piyasadaki en kaliteli antivirüs programlarından biridir. Bilgisayara zarar verebilecek tüm tehlikelere karşı sizi koruyan Norton AntiVirus sayesinde casus yazılımlar ve tüm virüs türleri artık bilgisayarınıza yaklaşamayacak.


Norton AntiVirus profesyonel anlamda güvenlik ve koruma arayanların bir numaralı tercihidir. Bilgisayarda yapılan bütün aktivitleri izler ve riskli şeylerle karşılaştığı an sizi uyarır. Her türlü virüs, adware ve spyware gibi zararlılara karşı içiniz rahat olsun.

2016-12-11_12-31-17.jpg


İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Deneme Sürümü
Dil: Türkçe
Boyut: 80 MB

Norton AntiVirus İndir

Norton AntiVirus Alternatif İndirme Linki
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst