gittigidiyor

Note7 hakkında bilmeniz gereken her şey!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Note7 hakkında bilmeniz gereken her şey!

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey0.jpg
Samsung Galaxy Note serisinin merakla beklenen yeni üyesi Galaxy Note7 nihayet tüm detaylarıyla tanıtıldı. Yenilenmiş tasarım, gelişmiş performans ve iris okuyucu sensör gibi özelliklerle ön plana çıkan cihazda yeni özelliklerle donanmış bir S Pen de bulunuyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey1.jpg
Samsung Galaxy Note7'de de tıpkı Galaxy Note5'te olduğu gibi 5,7 inçlik ekran yer alıyor. Ancak bu kez 2,5D olan çift tarafı kavisli ekran çok daha hoş bir görüntü deneyimi sunuyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey2.jpg
Hem öndeki hem de arkadaki cam Gorilla Glass 5 teknolojisiyle çizilme ve hasarlara karşı korunuyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey3.jpg
Tasarım olarak fazla bir değişiklik bulunmasa bazı ayrıntılar göze çarpıyor. Galaxy Note5'e göre daha kalın olan home tuşu, parmak izinin okunmasını kolaylaştırıyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey4.jpg
Üst kısımda sensörlerin de yer değiştirdiği ve kameranın hemen yanına iris okuyucunun geldiği görülüyor. Galaxy Note7, Note tarihindeki ilk suya ve toza dayanıklı olan akıllı telefon olma özelliğine sahip.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey5.jpg
IP68 sertifikalı cihaz belirli şartlar altında dayanıklılık gösterebiliyor

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey6.jpg
8 çekirdekli Exynos işlemciden güç alan cihazda Note5'te olduğu gibi 4 GB RAM yer alıyor. Baz modeli 64 GB olan telefon bu anlamda fark yapıyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey7.jpg
Ayrıca bu depolama alanı microSD kart ile 256 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Cihazda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'de kullanılan kameranın aynısı kullanılıyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey8.jpg
Cihazın iris okuyucusu yalnızca kilit ekranını açmakla yetinmiyor. Kilitli dosyalara gözü okutarak erişilebiliyor ve hatta Samsung Pay ile ödeme yaparken de bu sensörden yararlanılabiliyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey9.jpg
Samsung Pass adlı yeni özellikle parmak izi okuyucusu ve iris okuyucusu artık birçok alanda kullanılabiliyor..

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey10.jpg
Gelişmiş S Health uygulaması aktiviteleri daha keyifli bir hale getiriyor. Kullanıcılar artık aileleriyle ve arkadaşlarıyla aktivitelerini karşılaştırabiliyor ve birbirleriyle rekabet edebiliyor. Tüm sağlık verileri Samsung Knox ile korunuyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey11.jpg
Galaxy Note7 ile birlikte Samsung nihayet USB-C type girişe geçiş yapıyor. 3.500 mAh pile sahip cihaz yeni girişle birlikte hızlı bir şekilde şarj oluyor ve ayrıca yeni hızlı şarj cihazlarıyla birlikte kullanılıyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey12.jpg
Note serisinin alametifarikası S-Pen'de yeniliklerden nasibini almış durumda. Galaxy S7'de olduğu gibi Daima Açık Ekran özelliğine sahip olan cihazın ekranı bu konumdayken direkt olarak S-Pen'le çizim yapılmaya başlanabiliyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey13.jpg
Smart select özelliğiyle kullanıcılar hızlıca GIF'ler oluşturup paylaşabiliyor. Magnify ve translate özellikleriyle kalem ekran üzerinde gezdirilerek büyüteç görevi görüyor ve üzerinde durulan yazı hızlıca istenen dile çevrilebiliyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey14.jpg
Samsung Notes adlı uygulamayla çizimler yapılabiliyor, notlar alınıyor ve her şey tek noktadan kontrol edilebiliyor. Galaxy Note5'te S-Pen'in ucu 1,6 milimetre iken Galaxy Note7'de yalnızca 0,7 milimetre. Bu da çok daha detaylı çizimler yapılabilmesinin önünü açıyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey15.jpg
Samsung kendi bulut depolama çözümü olan Samsung Cloud'ı tanıttı. Galaxy Note7 kullanıcıları telefonu aldıklarında 15 GB depolama alanına sahip oluyor. Kullanıcı içerikleri otomatik olarak bulutla eşitlenebiliyor. Servisin ileride ücretli seçeneklerinin de tanıtılması bekleniyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey16.jpg
Samsung Gear VR daha gelişmiş özellikler vadediyor. 101 derece görüş açısı sunan cihazda USB-C vemicroUSB girişleri bulunuyor. Cihazda ivmeölçer, yakınlık ölçer ve jiroskop bulunuyor. Koyu mavi renkte sunulan cihazın Samsung Galaxy Note7, S7, S7 edge, Note5, S6, S6 edge ve S6 edge Plus'ta kullanılabildiği belirtiliyor.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey17.jpg
Samsung Galaxy Note7, 19 Ağustos tarihinde mavi, altın, gümüş ve siyah renklerinde satışa sunulacak.

note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey19.jpg


note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey21.jpg



@mehmetkarahanlı@


note7-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey22.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Note 7’nin Ekonomik Alternatifi Stylus 2[/h][h=2]LG tarafından piyasaya sunulan önemli modellerden bir tanesi Stylus 2 olurken telefonda kalem deneyimi yaşamak isteyen kişiler için en iyi alternatif LG Stylus 2.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
note-7-nin-ekonomik-alternatifi-stylus-2.jpg
Özellikle kalem işlemleriyle çok daha etkin bir hale getirilen modellerde en çok ön plana çıkan cihaz Samsung tarafından piyasaya sunulmuş durumda. Günler önce yeni telefon modelini piyasaya sunan Samsung, Galaxy Note 7 ile birlikte bu konudaki deneyimi ve başarıyı daha da arttırırken alternatif arayan kişiler için piyasada LG Stylus 2 ön plana çıkıyor.
LG Stylus 2 Özellikleri Neler?
5.7 inç ekranı bulunan telefon kalem kullanımını oldukça rahat bir şekilde sunuyor. Bu bakımdan tek elle kolay kavranabilen cihaz diğer elle yazı yazımında işleri kolaylaştırıyor.
Pilin değiştirilebilir olması telefonun artı özelliklerinden bir tanesi olarak görülürken kişiler aynı zamanda Micro SD kart desteğine sahip. Tasarım açısından da oldukça farklı bir şekilde hazırlanan telefonda kalem yuvası oldukça kolay bir şekilde çıkarılıp takılabilir şekilde hazırlanmış. Üst kenarda yer alan kalem aynı zamanda normal kullanımlarda da engel teşkil etmiyor.
Snapdragon 410 işlemcinin yer aldığı LG Stylus 2, bu işlemci ile biraz düşük tercih yapmış olsa da cihazın performansı oldukça iyi. 3000 mAh bataryası bulunan cihaz, pil ömrü konusunda da ortalama bir durumda. Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak gelen LG Stylus 2 bu açıdan iyileştirilmiş bir performans sunuyor ve pek çok orta segment modeli de bu özelliği ile geçmeyi başarıyor.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Galaxy Note 7'nin ön sipariş rakamları geldi. İlk gelen rakamlar Samsung'un yüzünü güldürecek cinsten. Galaxy Note 7 kaç adet ön sipariş aldı?


note-7.jpg
Samsung’un 2 Ağustos’ta resmen duyurduğu amiral gemisi akıllı telefonGalaxy Note 7 birçok ülkede ön sipariş almaya başladı. 19 Ağustos’da Amerika, Güney Kore ve birkaç özel pazarda satışa çıkacak Galaxy Note 7’nin yaygın şekilde satışına ise ağustos sonunda başlanacak.






Galaxy Note 7’nin dünya genelinde kaç adet ön sipariş aldığını şu an için belirlemek güç, ancak Güney Kore’den gelen ilk bilgiler Galaxy Note 7’nin ön sipariş rekoru kırdığını gösteriyor.
galaxy-note-7.jpg

Galaxy Note 7 bir haftalık süreçte 200 binden fazla ön sipariş alarak ülkede rekor kırdı. Samsung, anavatanında Galaxy S7’ye göre iki kat daha fazla ön sipariş alan Galaxy Note 7 için 2.800 deneyim merkezi oluşturmuş durumda.
Galaxy Note 7’nin yanında sunulan hediyeler

Kullanıcıların Güney Kore’de Galaxy Note 7 ön siparişi vermek için önemli promosyonların uygulandığını görüyoruz. Birçok ülkede telefonun yanında yeni Gear VR sanal gerçeklik başlığını hedye eden Samsung anavatanında ise telefonun yanında ülkedeki fiyatı 177 dolar olan Gear Fit 2 akıllı bilekliği hediye ediyor.
Şirket ayrıca olası ekran kırılmalarında maliyetin yarısını da karşılayacağını açıklarken, kullanıcıların Samsung Pay mobil ödeme sisteminde harcama gerçekleştirmeleri için de 100.000 won (yaklaşık 87 dolar) hediye kartı sunuyor.
Kavisli ekran yapısı, HDR destekli ekran ve kamera, güçlü donanım, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, artırılmış kalem fonksiyonları ve iris tarayıcısıGalaxy Note 7’de öne çıkan özellikler.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung değişim programı kapsamında yenilenen Galaxy Note 7 modellerinin sevkiyatına başladı. Peki, batarya sorunu çözülen cihazlar nasıl anlaşılıyor?


samsung-galaxy-note-7.jpg
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 7’de yaşanan batarya kaynaklı sorunların ardından cihazın satışını durdurmuş ve satın alan kullanıcılar ile değişim programı için kayıt yaptırmaları konusunda iletişime geçmişti.
Yeni Cihazların Kutusunda Siyah Kare Yer Alıyor!

Kullanıcıların bekleyişi devam ederken ilk adım Kanada’da atıldı. Kanada’da yenilenen cihazların gönderimi için geçtiğimiz haftalarda 19 Eylül tarihini işaret eden Samsung, bugün itibariyle Galaxy Note 7 için değişim programına katılan kullanıcıların yeni telefonlarını göndermeye başladı.


galaxynote7recall2.jpg

Daha önce ortaya çıkan haberlerde batarya problemi bulunmayan Galaxy Note 7’lerin kutuları üzerinde mavi renkli bir S harfi olacacağı söyleniyordu. Kanada’da gönderilen yeni Galaxy Note 7’lerde ise, mavi S harfi yer almıyor.
Ancak, yeni cihazların kutusunda yer alan küçük siyah kare dikkat çekiyor. ABD’de bulunan kullanıcılar için 21 Eylül tarihini işaret eden Samsung’un, ülkemizde yer alan Galaxy Note 7’lerin değişim tarihi hakkında henüz bir açıklaması bulunmuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst