gittigidiyor

Notepad++ ile güçlü metin düzenleme!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Notepad++ ile güçlü metin düzenleme!
Programlama dillerini destekleyen, kapsamlı bir metin düzenleyici arıyorsanız, Notepad++ sizin için!


2016060810183669672.jpg



Windows'un Not Defteri'nin yerini alabilen Notepad++, 27 programlama dilini destekleyen, regular expression aramaları yapabilen, sözdizimi vurgulama işlevine sahip, çok işlevsel bir metin düzenleyicisi.
Notepad++, kalabalık, ancak faydalı bir araç çubuğu dışında temiz bir arayüze sahip. Aracın desteklediği diller arasında C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, JavaScript, RC file, makefile, NFO, doxygen, INI file, batch file, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, CSS, Pascal, Perl, Python, Lua, Unix Shell Script, Fortran, NSIS ve Flash action script'leri bulunuyor. Unicode desteğine sahip düzenleyici, sürükle bırak desteği ve senkronize düzenleme yeteneklerine de sahip.
Notepad++'ın birden fazla belgeyi aynı anda düzenlemeye olanak tanıyan arayüzünün dili değiştirilebiliyor. Özellikle geliştiricilerin yararlanacağı aracın herhangi bir eksiğini söylemek ise oldukça güç.

İndirin: Notepad++
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst