gittigidiyor

Novacom Spybox S10 ve S11 4K UHD STB 1.6.0 Full versiyon yazılım yayınlanmıştır.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Güncelleme işlemini otomatik takip eden kullanıcılarımız için uyarı mesajı geldiğinde yükle demeleri yeterlidir. İndirme işlemi için pin kodu girmeniz gerekecek.

Otomatik güncelleme mesajı kapalı olan kullanıcılarda Menü-Yazılım yükleme menüsünden işlemi başlatabilirler.

Yapılan Güncellemeler.

*Kanal listesi seçimi için Basit ve Gelişmiş olmak üzere 2 tip liste eklendi. Bakınız ..Sistem ayarları OSD ayarları içine
*Basit kanal listesinde kanal bulma işlemi için sarı tuşu kullanabilirsiniz.
*Yine OSD ayarları içinde ayarlar menüsü alt zemin rengi için siyah ve beyaz alt zemin seçimi eklendi.Renk değişimi sonrası cihaz yeniden başlatılacaktır.
*Uygulama kitleme özelliği eklendi. Gizlemek istediğiniz uygulamayı Tüm uygulamalar bölümünden saklayabilirsiniz. Sakladığınız uygulamayı tekrar pin kodu ile kullanabilirsiniz. Bakınız Tüm uygulamalar bölümüne.
*Kanal düzenleyici ana menü üzerinde taşındı.Kanal düzenlemeye girdiğinizde favori tuşu ile uydu ve favori gruplara rahatlıkla erişebilirsiniz.
*Airsync uygulamasında renkli tuş tanımları yapıldı
*Ethernet ve Wifi yapılandırılması geliştirildi.Bazı kullanıcılarda yaşanılan wi-fi kopma sorunu giderildi.
*İp kanal arama bölümüne free iptv kanalları eklendi. Free iptv kanallarını normal kanal listesinde kullanabilirsiniz. Paket yolunda URL seçin daha sonra gelen bölünde iptv seçin ve aramayı başlatın.Yayınlar normal kanal listenize eklenecek.
*HDR modun da iken V-format tuşu ile uzun basarak açtığımız video ayar menüsünde yaptığımız PQ ayarlarını yapabilirsiniz.
*İp tv yayınlarında iyileştirme yapıldı.
*Zaman ayarı için ,Zaman ayarları bölümünde İnternet ve signal veya sadece internet seçimi eklendi.
*Zaman bölgesi seçimi için Moscow +03:00 seçmenizi rica edeceğiz. Şu an ülkemizde uygulanan saat farkı konusu devam edip etmeyeceği belli değil.
*Android bölümünde hata ayıklamaları yapıldı.
*Kapanma modunu hafızaya alma. Bu konu çok önemli lütfen dikkatli okuyunuz. Cihazı kullanım sonrasında kumanda ile kapattınız. Diyelim ki sonrasında elektriğini kapattınız.Sonra açmak için tekrar elektiriği açtınız.Cihaz kendini kapatır.Çünkü siz ilk başta kumanda ile kapattınız.Kapanma modunu hafızada tutuyor burada yapmanız gereken elektrik gidip gelir yada siz sök tak yaparsanız tekrar kumandadan cihazı açmalısınız.
Bu özellik neden gerekli ! Siz kumandadan cihazı kapattınız ve evde yoksunuz yada uyudunuz ,elektrik gidip geldi cihaz açılır ve gereksiz yere enerji tüketir.Bu her şeyden önce sizler için düşünülmüş ve faydalı bir özelliktir.Lütfen cihazım açılmıyor diye panik olmayın sadece kumanda ile kapattınız ise tekrar kumanda ile açınız.

*Yeni recovery özelliği eklendi. Karışmaması için ayrı bir konuda açacağım.

İyi seyirler.

alıntı
 

ahmetfurkan

Aktif Üye
Katılım
8 Ara 2017
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
35
Konum
Adana
Tandberg ve Powervu desteği var mı bu uydu alıcı da.almayı düşünüyorum da
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst