gittigidiyor

NStreamPlayerVOD/Reloaded versiyonu.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi




ALINTI: dursun55 Emeği geçen bütün dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.









































Yüzlerce FİLM sizi bekliyor. donma,kırılma.kopma yok...




LİNK:

05.05.2012 ORJİNAL
http://www.sendspace.com/file/jghq2z

15.05.2012 EDİTLİ
http://www.dosya.tc/server15/2vgiEg/nStreamVOD.rar.html

19.05.2012 EDİTLİ
http://www.dosya.tc/server15/YVcNUR/nStreamVOD.rar.html

21.05.2012 EDİTLİ
http://www.dosya.tc/server15/0PbmwB/nStreamVOD.rar.html

verdiğim dosyayı Klasör olarak FTP ile /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/nStreamVOD/üzerine yaz yapın ok.


DİKKAT YASAL UYARI:


Açıklama :
1- Bu konu test amaçlı olarak forumda bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak paylaşıldığından hiçbir bağlayıcı özellik içermemektedir.

2- Konuda adı geçen paylaşım emtialarının kullanım haklarının kendilerinde olduğunu kanıtlamaları halinde paylaşılması istenmeyen veriler derhal silinecektir.

3- Bu plugin ve kendi hazırladığımız portallarda şu ana kadar testlerimizde herhangi bir bilgi hızsızlığı yaşamadık ama yaşayamayacağımız anlamına gelmez. Bunun için tanımadığınız kişilerin portallarını eklemeyiniz. Biz sizlerin ekle dediklerinizi ekledik içlerini tek tek kontrol etme şansımız olmadığı için kendi bilgilerinizin güvenliği sizin sorumluluğunuzdadır.

4- Şu unutulmamalıdır İnternete her çıkan cihaz internette iz bırakır ve mutlaka bir açık verir. Bu anlamda plugine eklenmesini istediğiniz portalların hepsi eklenebilir. Tekrar hatırlatıyoruz ekle dediğiniz portallardan doğabilecek sorunlar bizi ve forum yönetimini bağlamaz.

5- Film vs lerin izlenmelerinde yaşayabileceğiniz link kırılmaları için hazırlayanları emek verenleri suçlamayın. Hiç bir şey kalıcı değildir. Mutlaka bir süre sonra ya hazırlayan yada servis sağlayıcı tarafından kaldırılmaktadır. Vaktiniz varken diğer emtiaları kullanınız.

5- Bu maddeleri okuyup kabul ettiyseniz test için yükleyip kullanınız.
Kolay gelsin

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst