gittigidiyor

NVIDIA İş İlanından GTX 1080 Ti Çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Nvidia tarafından LinkedIn üzerinde verilen bir iş ilanı, hayli ilginç bilgiler içeriyor.[/h]Nvidia tarafından LinkedIn üzerinde, “pazarlama müdürü” aramak için verilen bir iş ilanı, içerdiği sıra dışı bilgiler nedeniyle hayli ilgi çekti. Bir iş ilanında bulunması çok da normal olmayan türden bilgiler içeren ilanın ne kadar ciddi olduğu tartışılabilir. Ancak ilandaki bilgiler gerçekse, Nvidia “müşteri sadakati” konusuna daha da fazla eğiliyor demektir.
GeForce Experience 3.0 ile birlikte kullanıcıların kayıt olmasının zorunlu hale geldiğini tüm kullanıcılar biliyor. Nvidia’nın buradaki amacı kullanıcı verilerini toplamak ve şirket stratejilerine tepkilerini ölçmek. Ancak bu ilanda adı geçen Club GeForce ile birlikte bunun bir adım daha ileri gideceği anlaşılıyor.
İlandaki bilgilere göre Club GeForce ücretli olacak ve üyelere bedava oyunlardan, özel etkinlik biletlerine dek pek çok avantaj sağlayacak. Bu avantajlardan biri de ekran kartı yükseltme konusunda olacak. Eski GTX 980 Ti kullanıcıları, yeni çıkacak olan GTX 1080 Ti ekran kartlarını öncelikli olarak alma şansı bulacak.
Tabii bu ilan vasıtasıyla Nvidia’nın GTX 1080 Ti üzerinde çalıştığı da ortaya çıkmış oluyor. Bazılarına göre şirket bu yeni kartı CES fuarında tanıtabilir. Ancak bazı uzmanlar şirketin GTX 1080 Ti modelini çıkarmayı erteleyeceği, AMD’nin yeni Vega kartlarına karşı koz olarak bekleteceğini düşünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst