gittigidiyor

Office 2016 Çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft'un ofis uygulamaları çözümü Office 2016 23 Eylül tarihinde yayınlandı. Office 2016 güncellemesi ile gelecek olan tüm yenilikleri haberimizde bulabilirsiniz.


Microsoft’un mobil uygulamalarla entegrasyonu sağlayacak şekilde bulut tabanlı yeni özellikler eklenmiş ürünü Office 2016, yarın piyasaya çıkıyor.
Office 2016; Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio veAccess de dahil olmak üzere Windows işletim sistemi için yeni masaüstü uygulamalarıyla birlikte geliyor. Müşteriler Office 365 paketini alarakOneDrive, Skype For Business, Delve ve Yammer gibi en güncel uygulamaların tam sürümüne de sahip olabilecek.
Office 2016 uygulamaları, şimdiye kadarki en başarılı işletim sistemi olanWindows 10’a çok uyumlu bir şekilde çalışacak. Office 2016, Sway olarak adlandırılan yeni uygulaması ve Windows 10 ile sunum formatına da yenilikler getiriyor.
Windows Hello, kullanıcıyı gözünden tanıyor

Kişisel bilgi güvenliğini sağlamak üzere kullanıcıları gözbebeğinden tanıyabilen Windows Hello ile Windows’a ve Office 365’e giriş çok basit bir adımla olacak. Continuum özelliği ile Office mobil uygulamaları Windows 10 aracılığı ile telefondan , aynı bilgisayardan gerçekleşiyormuş gibi kullanılabilecek. Dijital asistan Cortana, toplantı hazırlıkları gibi işlerin daha kolay halledilebilmesi için Office 365 ile birlikte çalışıyor olacak.Cortana, Kasım ayında yapılacak güncellemelerle de Outlook entegrasyonu sayesinde, iş verimliliğini gözle görülür bir şekilde artıracak.
Takım çalışması için geliştirildi

Office 2016 uygulamaları ekiplerin bir araya gelmesini kolaylaştırıyor ve takım çalışmasını destekliyor. Eşzamanlı yazma asistanı artık hem Word, hem Powerpoint hem de OneNote masaüstü versiyonunda mevcut. Eşzamanlı yazma ile Word dökümanında diğer takım arkadaşlarınızın yaptığı değişiklikler de görülebilecek.
Office ve Skype’ın entegrasyonu ile Office uygulamaları içinden ekip arkadaşları mesajlaşarak, ekran paylaşarak, görüntülü ve sesli konuşarak işlerini hem daha keyifli hem de daha hızlı şekilde halledebilecek.
Office 365 Grupları Outlook 2016 ile entegre bir şekilde çalışacak ve farklı gruplarda çalışılan kişilerle iletişimde kalmayı kolaylaştıracak. Ayrıca, Microsoft çok yakın zamanda birlikte çalışmayı daha ileri bir aşamaya taşıyacak yeni Office 365 servisleri de sunuyor olacak.
Office 365 Planner ile işleri planlamak, yeni iş eklemek, iş bitiş tarihi belirlemek ve e-posta bildirilerini görmek mümkün. Önümüzdeki aylarda Office 365 ile birlikte Planner’a da sahip olunabilecek.
OneDrive for Business için de belirgin güncellemeler bu ayın sonunda geliyor. Windows ve Mac için olacak yeni nesil senkronizasyon istemcisi ile çok daha gelişmiş son kullanıcı deneyimi ve çok daha geniş dosya saklama alanına sahip olunacak.
GigJam bugünden itibaren özel sürüm olarak sunulacak ve 2016’da Office 365’in bir parçası olarak hizmet vermeye devam edecek. GigJam yardımıyla doğru bilgileri toplayarak ve doğru kişilerle bağlantı kurarak karar alma süreçlerini en hızlı şekilde yönetmek mümkün olacak.

En akıllı Outlook

Outlook 2016 şimdiye kadarki en akıllı gelen kutusu olarak tasarlandı. Outlook 2016 en hızlı arama özelliğini sunarken, düşük öncelikli e-postaları otomatik olarak silerek zaman kaybını en aza indiriyor. Tell Meözelliği istenilen Office özelliğine ve komutuna anında ulaşma olanağı sunacak. Smart Lookup ile de Web’den aranan bilgi doğrudan çalışılan dökümana getirilebilecek. Excel 2016, ile dataları tek tıkla Power BI’dan yayınlayıp zengin grafikler tasarlanabilecek. Office 2016 ile en son üzerinde çalışılan belgelere mobil cihazlardan, PCden ya da online olarak kolayca ulaşılabilecek.
En güvenli Office

Office 2016 ve Office 365 şirketlere çok daha güvenli ve korumalı özelliklerle geliyor. Word, PowerPoint, Excel ve Outlook’ta gelen güvenlik mekanizması sayesinde BT hangi bilgilerin şirkete özel olduğunu belirleyerek bu bilgilerin şirket dışına çıkma riskini en aza indirebilir. Kullanıcılar, kurumsal ağda değilken bile çoklu kimlik doğrulama sistemiyle belgelerine güvenli bir şekilde bağlanabilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst