gittigidiyor

Office 2016 Katılımsız Türkçe Full indir x86 x64

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]Office 2016 Katılımsız Full Versiyon indir[/FONT]

[h=4]Office 2016 Türkçe Katılımsız Full indir[/h]

Katılımsız office 2016 arayanlar için katılımsız hale getirilmiş ve alternatif kurulum yöntemleri eklenmiş. Ağustos ayına kadar olan tüm güncellemler eklendi 2016 tarihi güncel olan, yani mayıs ayı tüm güncellemeleri sisteme eklenmiş. 12 farklı kurulum seçeneği ile dilediğiniz office programını bilgisayarınıza kurabilirsiniz. 32 bit ve 64 bitdesteklidir. Bilgisayarınız kaç bit ise ona göre otomatik olarak kurulmaktadır. Türkçe ve full olarak kullanabilirsiniz. Program katılımsız olduğu için otomatik olarak kurulur, kurulum bittikten sonra sağ alt köşede kurulum tamamlandı uyarısı çıkar. Programın kurulma süresi bilgisayar performansına göre değişmektedir, 15 ile 30 dk arasında bir sürede kurulum tamamlanır fakat bazen bu saati geçebilir. Kurulumdan önce anti virüs programınızı devre dışı bırakmanız tavsiye edilir. Windows 8 / 8.1 veya Windows 10 kullanıyorsanız, program üzerinde sağ klik yapıp yönetici olarak çalıştır seçeneği ile çalıştırmanız gerekiyor.




















[h=2]Office 2016 Pro Plus Full indir[/h]
xnormal-indir2013.png.pagespeed.ic.T6O0iJk3Hn.webp


[h=3]Turbobit indir[/h]
[h=3]Upterabit indir[/h]
[h=3]Uptobox indir[/h]
[h=3]Userscloud indir[/h]
Boyut: 2,99 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst