gittigidiyor

Olaylı Maçın VAR konuşmaları......

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Maçın 49. dakikada Sivas golü attıktan sonra Özgüç Türkalp maçın hakemini görüntüyü izlemeye çağırdı. Erkan Özdamar faul için mi, ofsayt için mi çağrıldığını bilmeden ekrana yöneldi. Türkalp pozisyonunu ofsayt olduğunu söylüyor ama Özdamar pozisyonu o netlikte görmüyordu. İki hakemin pozisyonu değerlendirmesi uzadıkça uzadı. Tam 5 dakika 4 saniyeyi buldu. Sürenin uzaması ikisini de sıkıntıya sokunca Özgüç Türkalp, "Ofsayt, sen golü iptal et, ben görüntüyü ekrana vereceğim" dedi.


Türkalp "Ekrana vereceğim" dediği görüntüyü ekrana getiremedi. Çünkü pozisyonda ofsayt yoktu ve Türkalp VAR operatörüne Galatasaray savunma oyuncusunun kaleye en yakın bölümünü değil daha başka bir uzvunu işaretletmişti. Yani VAR prosedürünü alt üst etmiş, "Ekrana getireceğim" dediği ofsayt görüntüsünü getirememiş, bir golü yok yere iptal etmişti.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Tehlikeli hareket diye konuşuluyor. Sivasspor'lu oyuncu ayağını fazla kaldırmış.
Bir Galatasaray taraftarı olarak benim de içime sinmedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst