gittigidiyor

Olympiakos-Fenerbahçe Avrupa Ligi maçı ne zaman..?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Olympiakos-Fenerbahçe maçı 25 Kasım Perşembe aaat 23.00'de başlayacak. Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede İspanyol hakem Mateu Lahoz düdük çalacak. Mücadele Exxen platformu üzerinden yayımlanacak.

MESUT ÖZİL FORMA GİYEMEYECEK!

Süper Lig'de Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Mesut Özil'in Olympiakos maçında forma giyemeyeceği bildirildi.​


UEFA Avrupa Ligi D grubunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe 5'inci hafta maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Gruptan çıkmak için Olympiakos engelini aşmak zorunda olan Fenerbahçe sahadan galip ayrılması halinde puanını 8'e yükseltecek. Olympiakos ile arasındaki puan farkını 2'ye yükseltecek. Son maçında Eintracht Frankfurt ile iç sahada karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe bu mücadeleden 1 puan alması halinde adını bir üst tura yazdırabilecek.​

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst