gittigidiyor

Önce derbi sonra imza

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2518453.jpg

Sezonun flaş takımı Beşiktaş’ta yönetimde seferberlik başladı... Siyah-Beyazlı futbolcular, gelecek hafta Galatasaray ile oynayacakları derbi karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, idareciler de düğmeye bastı. Beşiktaş’ın uzun süredir sözleşme yenilemek istediği takımın yıldız ismi Manuel Fernandes ile 5. hafta sınavının ardından masaya oturacağı öğrenildi. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Fernandes’e bir yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme önerecek olan Siyah-Beyazlılar, takımın olumsuz yönde etkilenmemesi adına bu oyuncuyla derbi sonrası masaya oturacak. Görüşmeye başkan Fikret Orman’ın da katılacağı belirtilirken, Fernandes’in ardından yine bir yıllık mukavelesi kalan diğer Portekizli Almeida görüşme odasına çağrılacak.

Rakiplerin korkulu rüyası!

Yönetim bu iki oyuncuyla da ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesi mutlu sona ulaşmayı planlayıp, rahat bir nefes almayı hedefliyor. Bu arada Portekizli ikili, bu sezonki performansıyla rakiplerine korku saçıyor. Almeida üst üste 5 maçta 6 kez gol sevinci yaşarken, Fernandes ise 6 karşılaşmada 6 asist yaptı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst