gittigidiyor

OnePlus Nord Watch tanıtıldı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
kapak_230243.jpeg



Akıllı telefon dünyasına kazandırdığı ürünlerle adından söz ettiren OnePlus, teknoloji alanındaki yerini büyütmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda giyilebilir teknoloji ürünlerine de önem veren şirket, Nord Watch akıllı saatini tanıttı.
Orta seviye bir akıllı saat olarak piyasaya çıkacak Nord Watch, 368×448 piksel çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 1.78” AMOLED dikdörtgen ekran ile geliyor. Tam dolum ile düşük güç modunda 30 güne kadar çalışabilen model, 230mAh’lık bir pil kapasitesine sahip olacak.

30 GÜNE KADAR PİL ÖMRÜ SUNUYOR​

Shiftdelete.net'in haberine göre OnePlus Nord Watch, yerleşik bir GPS’e sahip değil. Akıllı saat, Bluetooth 5.2 aracılığıyla akıllı telefondan konumlandırma toplayacak. Fakat pek çok saatte bulunan kalp atış hızı takibi, SpO2 sensörü ve uyku takibi gibi temel sağlık takibi özelliğini barındıracak. Ayrıca tam toz ve su koruması için IP68 derecesine sahip.
Öte yandan unisex giyilebilir olarak tasarlanan OnePlus saatinin tasarımında kare şeklinde bir ekran, kavisli gövde ve belirgin çıkıntılar göze çarpıyor. Ek olarak saatin gövdesi çinko alaşımı ve plastik, kordonu ise silikon ile tasarlandı. Akıllı saat, OnePlus’ın kendi N Health uygulamasını destekleyecek Nord Watch, Android ve iOS ile uyumlu olacak.
OnePlus saati, Midnight Black ve Deep Blue olarak adlandırılmış iki farklı renk seçeneği ile piyasaya çıktı. Şu anda sadece Midnight Black satışta. İlk olarak 60 dolardan satılacak akıllı saat önümüzdeki günlerde 80 dolara çıkacak. Yakın zamanda Deep Blue seçeneği de satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst