gittigidiyor

OnePlus TV Sahipleri, JioGames Entegrasyonu ile Yeni Oyunlara Erişim Sağlıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
oneplus_jiogames_oneplus_twitter_1646058455998.jpg



28 Şubat Pazartesi günü yapılan duyuruya göre, OnePlus TV sahipleri artık JioGames oyunlarına şirketin akıllı TV modellerinde erişebilecekler. JioGames platformundan seçilmiş küçük bir oyun buketi artık belirli OnePlus TV modellerinde mevcut.

Şirket, aynı "sürükleyici" oyun deneyiminin daha sonra ek OnePlus TV modellerinde sunulacağını söylüyor. JioGames hizmeti akıllı telefonlarda, özellikli telefonlarda ve set üstü kutularda zaten mevcut ve artık akıllı TV üreticisi ile yeni bir ortaklığın parçası olarak şirketin bazı akıllı TV modelleri aracılığıyla erişilebilir olacak.

Şirket, belirli OnePlus TV modellerinin sahiplerinin KGF Official Game, Alpha Guns, Jungle Adventures 3, Little Singham Treasure Hunt ve daha fazlası gibi oyunları JioGames'in küratörlüğünde bir kitap kitaplığının parçası olarak çalıştırabileceklerini açıkladı.

OnePlus, Gadgets 360'a, yeni JioGames entegrasyonunun U1, Q ve Y1S serilerinde mevcut olacağını ve bir OTA güncellemesinin bu özelliği şirketin eski U1S ve Y1 akıllı TV modellerinde etkinleştireceğini açıkladı.
OnePlus şu anda üç farklı fiyat tabanlı akıllı TV kategorisi sunuyor. OnePlus TV Q serisi, üst düzey akıllı TV modellerini içerirken, şirketin U serisi akıllı TV'leri, daha düşük fiyatlarla üstün özellikler sunuyor. Öte yandan OnePlus TV Y serisi, uygun fiyatlı akıllı TV seçenekleri getiriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst