gittigidiyor

Opera Mini Güncellemesi Windows Phone'a Modern Bir Arayüz Getirdi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg


opera-mini-guncellemesi-windows-phonea-modern-bir-arayuz-getirdi_640x360.png


Popüler mobil tarayıcı Opera Mini, internet paketini hızlıca tüketmek istemeyen kullanıcılar için hazırlanmış başarılı bir uygulama. Ne var ki, Windows Phone kullanıcıları için geç gelen güncellemeler sonucu sevilen tarayıcının Android ve iOS ile kıyasla oldukça eski bir görünümü vardı. Windows Phone kanadı için köklü bir değişiklik kararı alan Opera ekibi sonunda güncellemesiyle daha modern bir arayüzü de bizlere getirmiş oldu.
Mobil Dünya Kongresi sırasında gözlerden kaçmayan yeni Opera görüntüsünü sonunda her kullanıcıya aktaran şirket, Windows Phone kullanıcılarına da yeni bir soluk getirmeyi başarıyor. Windows Phone mağazasında değişiklikleri belirten herhangi bir güncelleme notu bulunmuyor olsa bile tarayıcıyı kullananlar uygulamayı bugün kullandıklarında farkı görmüş olmalılar. 8.0.0.6730 sürümüne ulaşan tarayıcının değişimindeki odak nokta arayüz tasarımı oldu.
Artık hızlı arama seçeneği daha kolay ulaşılır bir yapıya sahip. Böylece kullanıcılar sevdikleri web sayfalarına çok daha kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Açık sekmeler arasında dolaşırken artık ufak görseller eşliğinde sekmeler için önizleme seçeneğiniz olacak.
Windows Phone platformunu nispeten ihmal etmiş olan Opera Mini, böylece piyasada rakip olan birçok uygulama ile aynı kulvara girmeyi umuyor.

Windows Phone için Opera Mini kullanmıyorsanız aşağıdaki bağlantı butonundan uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz.

İndir

Opera Mini Windows-phone

Windows Phone için Hızlı Web Tarayıcısı


Başka bir platform kullanıyorsanız bu yazının altındaki bağlantı butonlarından size uygun Opera Mini bağlantısına erişebilirsiniz.

İndir

Opera Mini iOS

iOS için Opera Mini Web Tarayıcısı


İndir

Opera Mini Android

Android İçin Opera İnternet Tarayıcısı


İndir

Opera Mini Blackberry

BlackBerry İçin Opera İnternet Tarayıcısı


Windows10-titus.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst