gittigidiyor

Opera Neon İsimli Deneysel Tarayıcısını Yayınladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
opera-noen-b_640x360.jpg


Opera tarayıcı geleneksel tarayıcılardan farklı olabilmek için her türlü deneysel yeniliğe açık olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yeni tanıttığı Opera Neon şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir tarayıcıya benzemiyor.
Opera Neon’un ilk hedefi, kullanıcı deneyimini ön planda tutabilmek. İnternet tarayıcılarındaki sekme kavramına yeni bir boyut kazandıran Opera Neon, Split Screen modu sayesinde aynı ekranda iki farklı internet sitesinde gezinme imkanı sunuyor. Snap-to-gallery özelliği ile ise beğendiğiniz ekran görüntülerini bir çırpıda kolaylıkla kaydetmenizi sağlıyor.

Opera Neon kullanınıcılarına Pop-Up video seyredebilme imkanı da veriyor. Aslında masa üstüne geçmeden pek çok işletim sistemi özelliğini de deneyimleyebilme özelliği ile Opera Neon tarayıcı konseptine son derece fütürist özellikler katıyor. Chrome, Yandex, Firefox, Vivaldi, Safari ve hatta firmanın kendi ürünü olan Opera tarayıcısından oldukça farklı olan Neon tamamen kullanıcının bir tarayıcıdan farklı hizmetler beklemesi gerektiğinin ipuçlarını da veriyor.
Tüm tarayıcıların birbirinin aynı hizmetler verdiğini düşünecek olursak, Opera Neon hem cesur, hem atılımcı, hem de yaratıcı bir iş çıkarmış görünüyor.
Opera bugün yaptığı açıklamayla Neon’un konsept bir çalışma olduğunu söyledi. Ancak Neon’la beraber gelen bazı özelliklerin bahar aylarında Opera tarayıcısı için de kullanıma sunulacağını da müjdeledi.

Opera’nın konsept tarayıcısını buradan indirebilirsiniz.

İndir

Opera

Alternatif Web Tarayıcısı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst