gittigidiyor

Opera Tarayıcı hakkında en son gelişen haberler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Opera İndir v39.0.2256.71 Katılımsız Hızlı Tarayıcı
[h=1]Opera İndir v39.0.2256.71 Katılımsız Hızlı Tarayıcı[/h]
Opera İndir v39.0.2256.71 Katılımsız Hızlı Tarayıcı + PortableOpera, yenilenen motoru ve güçlü ara yüzü ile hızlı bir web tarayıcısına sahip olacaksınız Opera bir çok
kişi tarafından kullanılan,en iyi tarayıcılardan biri bir çok eklenti desteğide var.
————————————————————-Boyut:38-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz————————————————————– Opera İndir(((Alternatif)))Opera İndir

Opera İndir v39.0.2256.71 Katılımsız Hızlı Tarayıcı
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Opera Cazip Seçenekler İle Yükseliyor![/h][h=2]Son dönemlerin en çok dikkat çeken tarayıcılarından birisi olan Opera sağladığı avantajlar ve özel seçenekler ile oldukça iddialı bir şekilde yükselişini sürdürüyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
opera-cazip-secenekler-ile-yukseliyor.jpg
Google Chrome tarayıcı sektörünün her ne kadar lideri olsa da Opera gibi pek çok farklı tarayıcı da geliştirdiği özel seçenekler ile kullanıcılara cazip seçim şansı yaratıyor.
Düşük Tüketim İmkanı!
Opera’nın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi Google Chrome'a göre düşük kaynak kullanımı olurken özellikte Google Chrome yüksek tüketimleri sebebiyle bu durumdan şikayetçi olan kişilerin Google Chrome yerine Opera kullanması daha iyi sonuçların elde edilmesini sağlayabilir.
Bütünleşik Özellikler Dikkat Çekici
Opera’nın diğer ön plana çıkan özelliklerinde ise tarayıcı ile bütünleşik bir şekilde gelen reklam engelleyicisi, pil güç tasarruf modu ve VPN özelliği bulunuyor. Sunulan özellikler açılıp kapatılabildiği için kişiler kendi tercihlerine göre tarayıcıyı kullanabiliyor. Üstelik Opera’da Google Chrome eklentileri için destek sağlanması sayesinde zengin bir eklenti seçeneği de mevcut. Hızlı arama özelliği ve haber servisleri gibi pek çok farklı özelliği birleşik olarak sunan Opera böylece kullanıcıların işlemlerini çok daha kolay bir şekilde yapmasını sağlıyor.
Uygulama dahilinde Google Chrome eklentileri ile zenginleştirilebilir bir yapısı bulunan Opera bu bakımdan kişilerin pek çok ihtiyacına da cevap verebilecek nitelikte.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
opera-noen-b_640x360.jpg


Opera tarayıcı geleneksel tarayıcılardan farklı olabilmek için her türlü deneysel yeniliğe açık olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yeni tanıttığı Opera Neon şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir tarayıcıya benzemiyor.
Opera Neon’un ilk hedefi, kullanıcı deneyimini ön planda tutabilmek. İnternet tarayıcılarındaki sekme kavramına yeni bir boyut kazandıran Opera Neon, Split Screen modu sayesinde aynı ekranda iki farklı internet sitesinde gezinme imkanı sunuyor. Snap-to-gallery özelliği ile ise beğendiğiniz ekran görüntülerini bir çırpıda kolaylıkla kaydetmenizi sağlıyor.

Opera Neon kullanınıcılarına Pop-Up video seyredebilme imkanı da veriyor. Aslında masa üstüne geçmeden pek çok işletim sistemi özelliğini de deneyimleyebilme özelliği ile Opera Neon tarayıcı konseptine son derece fütürist özellikler katıyor. Chrome, Yandex, Firefox, Vivaldi, Safari ve hatta firmanın kendi ürünü olan Opera tarayıcısından oldukça farklı olan Neon tamamen kullanıcının bir tarayıcıdan farklı hizmetler beklemesi gerektiğinin ipuçlarını da veriyor.
Tüm tarayıcıların birbirinin aynı hizmetler verdiğini düşünecek olursak, Opera Neon hem cesur, hem atılımcı, hem de yaratıcı bir iş çıkarmış görünüyor.
Opera bugün yaptığı açıklamayla Neon’un konsept bir çalışma olduğunu söyledi. Ancak Neon’la beraber gelen bazı özelliklerin bahar aylarında Opera tarayıcısı için de kullanıma sunulacağını da müjdeledi.

Opera’nın konsept tarayıcısını buradan indirebilirsiniz.

İndir

Opera

Alternatif Web Tarayıcısı
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
opera-mini-sdn.png


Opera'nın Android işletim sisteminde çalışan sürümü Opera Mini, GoogleChrome ile olan yarışı sürdürebilmek adına güncellenmeye devam ediyor. Son gelen güncellemedeki yeni bir özellik, bugüne kadar hiçbir mobil internet tarayıcıda görülmemişti diyebiliriz.


Bir şey indirmek için sonsuz sayfa açmaya son!

Opera Mini'nin yeni güncellemesi ile birlikte eklenen yeni algoritma sayesinde, mobil internet tarayıcı üzerinden bir şey indirmek istediğinizde karşınıza çıkan sayısız yeni sekme ve tıklanacak sonsuz bağlantı dönemi sona eriyor.
Bildiğiniz gibi genellikle mobil sitelerden bir şey indirmek istediğiniz zaman karşınıza hep bir yeni sayfa daha açılır. Son olduğuna inandığınız o bağlantıya tıkladığınızda karşınıza yepyeni bir sayfa daha gelir ve istediğiniz şeyi indirmekten vazgeçene kadar bu döngü devam eder.

opera.png


Opera Mini ile birlikte artık bu dönem sona erdi diyebiliriz. Extreme DataSaving Mode adı verilen yeni mod aktif olduğunda, Opera Mini direkt olarak indirme sayfalarını tarayıp kendisi size bir bağlantı sunacak. Bu bağlantı ile indirmek istediğiniz şey neyse, üç beş fazladan sayfa açılmadan indirebileceksiniz.

Bu özelliğin şimdilik sayılı internet sitesinde çalıştığını da belirtmemiz gerek. Fakat yapılan açıklamalara göre bu liste yakın zamanda genişlemeye devam edecek.
Opera Mini'nin bu yeni algoritması dışında bir de Facebook bildirim çubuğuna sahip olduğunu da hatırlatalım. Bu yeni alan sayesinde Facebook uygulamasına ihtiyaç duymadan haber kaynağınızı ve arkadaş listenizi takip altında tutabileceksiniz.

Opera'yı, Google Play mağazasından ücretsiz olarak indirin.

Google Play uygulamanız yok mu? Uygulamayı buradan indirin.


Uygulamayı Güncellemek İçin Resme Tıklayınız Veya QR Okutunuz.







 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst