gittigidiyor

Opera Tarayıcısına Eklemek Üzere SurfEasy VPN'i Satın Aldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
opera-surf-easy-haber-b_640x360.jpg


Opera küçük, hızlı, uyumlu ve pek çok platformda çalışabilen özellikleri ile tercih edilen bir tarayıcı olma özelliğini koruyor. Şimdi de Güvenli VPN servisi SurfEasy’i tarayıcısına katmaya hazırlanıyor.Mobil telefonların vaz geçilmez güvenli VPN uygulaması SurfEasy artık Opera internet tarayıcısıyla beraber akıllı telefonlara gelecek. SurfEasy VPN, Andorid ve iOS işletim sistemlerinde kullanıcıları çok tercih ettikleri ücretsiz ancak kotalı bir VPN uygulamasıydı.
Opera bu servisi satın alarak web tarayıcısı ile entegre etmek üzere harekete geçti ve SurfEasy Secure VPN uygulamasını satın aldı. Opera’nın güvenlik odaklı bu satın alımı kullanıcılarını mutlu edecek Çünkü bu sayede SurfEasy’nin kotalarının kalkacağı ve uygulamanın Opera tarayıcısı ile beraber daha kullanışlı olacağı düşünülüyor.
Norveçli web tarayıcısı Opera, masaüstünde de tercih edilen küçük boyutlu ama hızlı tarayıcılardan biri. Geçtiğimiz şubat ayında Opera'nın 55 milyon aylık tekil kullanıcı sayısını geride bıraktığı açıklanmıştı.


İndir

Opera

Alternatif Web Tarayıcısı


İndir

Opera

Alternatif İnternet Tarayıcısı


İndir

Opera Mini Windows-phone

Windows Phone için Hızlı Web Tarayıcısı


İndir

Opera Mini iOS

iOS için Opera Mini Web Tarayıcısı


İndir

Opera Max Android

Android için Veri Aktarımı Yöneticisi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst