gittigidiyor

Opera Yüzde 86 Oranında Hızlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Opera Yüzde 86 Oranında Hızlandı[/h][h=2]Son dönemlerde tarayıcı sektöründe iddialı bir hale gelen Opera’nın hız konusunda Google Chrome'a fark attığı belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
opera-yuzde-86-oraninda-hizlandi.jpg
Tarayıcı sektörünün en iddialı uygulamalarından bir tanesi Google Chrome olurken yıllardan beri en çok tercih edilen bu uygulamanın listenin gerilerinde kalabilmesi adına pek çok farklı marka tarafından tarayıcılar özel olarak geliştiriliyor. Bu konuda en büyük hamle Opera’dan gelirken Opera’nın yeni versiyonu kullanımlarda ciddi bir kullanıcı sayısına ulaşmaya başardı. Üstelik ki yapılan pek çok testte Opera’nın Google Chrome'a karşı çok daha başarılı olduğu net bir şekilde gözler önüne serildi. Bu testlerden etkilenen pek çok kullanıcının da Opera’ya geçiş yaptığı tahmin ediliyor.
Opera 41 Geldi
Opera için yapılan yeni bir geliştirme ile birlikte bir önceki versiyona göre yüzde 86 oranında bir hıza ulaşıldığı belirtildi. Bu hız pil tüketiminden dahi oldukça etkili. Bu bakımdan daha uzun bir bilgisayar kullanımı ve aynı zamanda yüksek performansı ile kasmayan bir sistemi kullanmak isteyen tüm kullanıcıların Google Chrome yerine en önemli seçeneklerinden bir tane site Opera.
Konuyla ilgili yapılan son testlerle pek çok farklı özelliğin sunulduğu operanın Google Chrome’a göre çok daha hızlı ve yüksek performans sunduğu belirtilirken Opera için yapılan güncelleme ile ilgili detaylı bir test de yapılmış durumda. Opera’nın 40 ile 41. sürümleri arasında yapılan testlerde hızın ne kadar artış gösterdiği de gözler önüne seriliyor
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst