gittigidiyor

Operatörlerden Ücretsiz Haberleşme Paketi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Operatörlerden Ücretsiz Haberleşme Paketi[/h][h=2]Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de yaşanan darbe girişimine karşı Turkcell ve Vodafone müşterilerine önemli bir hizmeti sunmaya başladı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
operatorlerden-ucretsiz-haberlesme-paketi.jpg
Türkiye'de yıllar önce yaşanan darbe olayları sonrasında geçtiğimiz akşam yeniden bir grup tarafından darbe girişiminde bulunuldu. Çeşitli binalara yapılan saldırılar ile birlikte Türkiye'nin önemli merkezleri ele geçirmeye çalışırken pek çok noktada kurulan üstünlük kısa süre içerisinde vatandaşlar ve emniyet güçleri tarafından geri alındı.
Turkcell ve Vodafone’dan Sosyal Sorumluluk!
Yaşanan bu durum sırasında ise önemli bir hizmet Turkcell ve Vodafone tarafından sunuldu. Müşterilerin iletişim ihtiyacını karşılaması ve herhangi bir sorun yaşanmaması adına Turkcell ve Vodafone tarafından yapılan açıklamalarda müşterilerine haberleşme paketi sunulduğu belirtildi.
15 Temmuz gecesinde yaşanan olaylarda kişiler hatlarına eklenen haberleşme paketleri sayesinde iletişim sorunu yaşaması hafta sonu boyunca geçerli olacak bu paket dahilinde Turkcell aboneleri 150 dakika 150 SMS ve 150 MB, Vodafone aboneleri ise 150 dakika ve 250 MB internet paketini ücretsiz bir şekilde hatlarını aldı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda sunulan bu hizmetin ücretsiz olduğu ve kişilerin herhangi bir ücret ödemeden bu imkândan yararlanabileceği ifade edildi.
Türk Telekom tarafından herhangi bir hamilenin yapılmaması özellikle sosyal medyada tepki çekerken Vodafone ve Turkcell tarafından yapılan bu işlemler büyük destek aldı.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst