gittigidiyor

OPPO Enco Buds 2 geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
adsiz-4-ohx4-cover-OTWj_cover.png.webp




Oppo kısa süre önce Hindistan pazarında Enco X2 ve Enco Air 2 Pro olmak üzere iki yeni kulaklık duyurmuştu. Ancak şimdi şirket yeni bir kulaklığı daha piyasaya sürecek. OPPO'nun bölgede Enco Buds 2 olarak adlandırılan başka bir modeli piyasaya sürmeyi planladığı ortaya çıktı.


Herhangi bir resmi duyuru veya tanıtım gelmedi ancak cihaz farklı sertifikasyon sitelerinde görüldü. Yakında çıkacak olan Enco Buds 2 kulaklıklar, popüler bir Hint e-ticaret sitesi olan Flipkart'ta görüldü. Bu liste, yeni kablosuz kulaklıklarla ilgili temel özellikleri ortaya çıkardı. İlk önce tasarımından bahsedecek olursak, cihazların kulak içi stiline sahip olacağını söyleyebiliriz.



oppo



Ayrıca liste, yeni Enco Buds 2 modelinin güçlü bas sunacağını da ortaya koydu. Flipkart ayrıca, yeni kulaklıkların şarj kutusuyla eşleştirildiğinde tek bir tam şarjla 28 saate kadar dayanacağını da ortaya koydu. Ayrıca hızlı şarjı da destekleyecek ve sadece 10 dakikalık şarj ile 1 tam saatlik ek ses çalma imkanı sunacak.


Diğer dikkate değer özellikler arasında arama deneyimini iyileştirmek için AI gürültü iptali ve Dolby Atmos desteği yer alıyor. Ayrıca IPX4 su ve toza dayanıklılık derecesinin yanı sıra mobil oyun için özel bir düşük gecikme modu ile gelecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst