gittigidiyor

Oppo

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Çin piyasasının en teknolojik akıllı telefon üreten firması olan Oppo, yenilikçi ruhu ile diğer firmalardan bir adım önde yer almakta. Akıllı telefonlarına teknolojinin tüm nimetlerini aktarmaya çalışırken aynı zamanda ise üretmiş olduğu telefonların tasarımları ile de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak yeni satışa sunacağı akıllı telefonunun ilk görüntüleri Weibo üzerinden yayımlandı. Akıllı telefonun model adı ve teknik özellikleri konusunda bir bilgi yer almıyor ancak yayımlanan görsele bakıldığında ise Oppo’nın yeni amiral gemisi iPhone 6 ve 6s serisi ile tasarım olarak neredeyse aynı olduğu göze çarpıyor. Oppo’nun akıllı telefonu ve iPhone 6 ile arasındaki farklar ise kameranın etrafındaki çizgi ve flaşın yeri. Şarj portu, kulaklık girişi ve hoparlör ise alt kısma konumlandırılmış gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde ise HTC’nin yeni akıllı telefonu A9’un iPhone 6 ile benzerlik gösterdiği konusunda haberler yayımlanmıştı. Bakalım Apple bu durum için neler söyleyecek?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst