gittigidiyor

Oppo'dan İstanbul'a iki teknik servis noktası..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yepyeni bir telefon satın aldınız ve uzun yıllar bu telefonu kullanmak istiyorsunuz. Ancak telefonları kullanırken bazen gereken özeni göstermiyor ve kendimizi teknik servis merkezlerinde buluyoruz.

Yere düşürme, arka cepte unutulmasından dolayı kullanıcının üzerine oturması, telefonun su birikintisine düşmesi, yan sanayi şarj adaptörü, batarya ve aksesuarların kullanımı, telefon kılıfının kullanılmaması ve güvenilir olmayan kaynaklardan telefonlara yazılım yüklenmesi… Bu gibi pek çok sebepten dolayı her gün pek çok kullanıcı teknik desteğe ihtiyaç duyuyor. Kullanıcıların bu nedenle telefonlarını kullanırken çok dikkat etmesi gerekiyor. Ayrıca ürünleri kaliteli olan ve satış sonrası gerektiği gibi destek sağlayan markaları tercih edin.

İşte bu kapsamda yepyeni bir gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz. Oppo, İstanbul’da hem Anadolu hem de Avrupa yakasında kendine ait servis noktalarının kapılarını açtı. Şişli ve Kadıköy’de Oppo müşterilerini bekleyen bu servisler, kullanıcıların başı sıkıştığında geleceği birer teknik destek merkezi işlevi görüyor.


Oppo’nun halihazırda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Trabzon’da iş ortaklarının kurduğu 14 yetkili servisi bulunuyor. Ancak İstanbul’da açılan bu iki yeni teknik servis noktası, doğrudan Oppo tarafından kuruldu ve 9 Şubat tarihinden itibaren müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Kadıköy’de bulunan servis noktası 180 metrekare büyüklüğünde bir alanda hizmet sunarken, Şişli’de bulunan ise 100 metrekarelik bir alanda müşterilerini ağırlayacak. Peki bu teknik servis merkezlerinde müşteriler neler yapabilecek?

Her iki teknik servis noktası, akıllı telefon ve IoT ürünlerinin yazılım ve mekanik seviyede yapılacak olan işçilikler ile onarımı, onarımın mümkün olmadığı durumlarda ve elbette ürün garanti dahilinde ise değişim işlemleri üzerine faaliyet gösteriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst