gittigidiyor

Orta bitti, pas devri artık...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Orta sahada Berat, Berkan, Taylan gibi klasik bir ön liberoyla başlamadık. Ancak Hakan ve Orkun’un kaybettiğimiz toplarda hemen gösterdikleri reaksiyonun altını çizmemiz gerek. Özellikle Hakan’ın defansif çabası dikkat çekiciydi. Maçta baştan sona kadar 4-4-2 dizilişini tercih ettik. İyi de verim aldık. Burak statik dokuz gibi değil, gezen dolaşan santrfor tipinde oynadı. Bu hareketli oyununun ödülünü de üç asistle aldı. Ceza alanı golcüsü rolünü alan Halil de, solda Kerem de etkililerdi. Şu aşamada sadece Cengiz’i aramadığımızı söylersek yalan olur. Barış’ın geleceği parlak ama deneyimi eksik şüphesiz. Devre arası yaptığımız bek değişikliğinden iyi netice aldık. Rıdvan Yılmaz iki asist, Mert Müldür bir golle harikaydılar.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Sadece grubun değil Avrupa’nın en zayıf takımlarından birine karşı gereksiz bir acelecilik, telaşla başlandı maça. Sanırım 'Bol gollü galibiyet beklentisi’ydi baştaki telaşın nedeni. Maçın ilk devresi de gösterdi ki, Cebelitarık gibi en zayıf bellenen takım bile ceza sahası önü ve içinde savunma yapma konusunda 'Tutarlı’ olabiliyor. Ancak bizim açımızdan sorun şuydu ki; rakibin savunma merkezinden atacağımız goller için ortalayıp, durduk ilk devre boyu ilk gole ve kırmızı karta kadar. Sonra 'Hayat doğru yolu gösterdi' ve merkezden yapmamız gerekenleri yaptık ve maçı rahatlattık. Mircea Lucescu döneminde 24.5 yaş ortalamasına düşürülen sempatik takımın neyi vardı ki, yaş ortalamasını yükselterek hem sempatiyi kaybettik hem de hedeflere ulaşmakta zorlanır olduk.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Hollanda sonrası Kuntz'un gelişi ile hiç olmazsa yara sarıldı. Negatif enerji ortadan kalktı. 97. dakikada attığımız penaltı golü ile Letonya'yı yenince hava pozitife döndü. İşte bu pozitif enerji Cebelitarık karşısında 6-0 kazanmamızı değil belki ama Norveç'in evinde Letonya'ya takılmasına neden olmuş olabilir. Ellerimizle verdiğimiz avantaj direksiyonu yeniden elimizde. Salı günü Norveç, Hollanda'yı asla yenemez. Biz de Karadağ'da yenilmemek bile bizi 2. yapabilir. Gel de Karadağ maçındaki o saçma baraj hatası yüzünden yenilen gole yanma. O maçtan kaybedilen 2 puan yazsak bugün 2.liği neredeyse garantilemiştik. Ama belki o zaman Kuntz gelmezdi. Olması gereken olmuştur diyelim. Caner harika muz ortalar yapıyor. Ama bunlar artık Cebelitarık tarafından da karşılanıyor. Oysa Rıdvan'ın yerden arka direğe kestiği PAS'lar 3 gol getirdi. İkisi sayıldı, biri santimlik ofsayta takıldı. Tekrarlayalım; orta bitti, pas devri artık.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Ukraynalı hakem ekibi için rahat bir maç oldu. Güç dengesinin olmadığı ve tek taraflı oynanan maçta, kimse hakem ekibinin kararlarıyla ilgilenmedi. Tüm oyuncular oyuna odaklandılar. Maç genelinde standart kararlar veren Ukraynalı hakem Sergii Boiko, bir pozisyonda VAR müdahalesi ile karşılaştı. Kenarda pozisyonu izleyen Boiko Mascarenha’ya kırmızı kartını çıkarttı. Zeki’ye yapılan harekette; rakibi ayağını makasa alıyor ve ayağının üzerine oturuyor. Bu arada topla da oynuyor. Kırmızı karta katılırım ama bu pozisyon VAR’ın müdahale edeceği 'Açık ve bariz hata' standardına girmeyen bir pozisyondu. VAR müdahalesi hatalıydı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst