gittigidiyor

Oyun Konsolu Lyra+ Tanıtıldı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Lyra+, gücünü Raspberry Pi Compute Module 4 alıyor.​

Lyra+, gücünü Raspberry Pi Compute Module 4 alıyor.


Diğer konsollardan farklı olarak doğrudan oyun oynamak yerine emületörler sayesinde oyun oynatabiliyor. 2019 yılında kitle fonlaması ile finanse edilen ilk model Lyra'dan farklı olarak 4 GB RAM ve Raspberry Pi Compute Module 4 kullanan Lyra+ modeli 7 inç IPS dokunmaktik ekran ile geliyor.

Lyra+ oyuncuların isteklerine göre geliştirildi.​

Lyra+ oyuncuların isteklerine göre geliştirildi.


2019 yılında çıkan ilk modele göre pil kapasitesi iki katına çıkartılan Lyra+, çift analog kontrolcüsü dahil olmak üzere geliştirmelerle ilk modelden daha performanslı bir hale getirildi. İçerisinde Steam Link, Moonlight, PS Remote Play, Google Stadia ve Xbox Cloud Gaming gibi farklı yazılımlara sahip olan Lyra+, çoklu platform desteği sağlıyor.

Lyra+'ın Fiyatı Ne Kadar Olacak?​

Lyra+'ın Fiyatı Ne Kadar Olacak?


İlk model Lyra piyasaya 180 dolarlık fiyat etiketi ile çıkmıştı. Aradan geçen yıllar ve geliştirmelerin ardından yeni model Lyra+ 380 dolarlık ön sipariş ve 560 dolarlık tam sürüm fiyatıyla geliyor.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst