gittigidiyor

Oyunları Game Booster ile hızlandırın!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oyunları Game Booster ile hızlandırın!

Para harcamadan PC'nizi optimize ederek oyunları hızlandırmak, Game Booster'ın işi!


2016060709463769072.jpg



Bilgisayarınızı yükseltmeden, oyunlarda biraz daha yüksek performans elde etmeniz Game Booster ile mümkün olabilir. Razer Game Booster, sistem kaynaklarınızı oyunlardan en yüksek performansı alacak şekilde optimize ediyor, böylece eski bilgisayarlarda bile daha yüksek FPS değerleri elde etmenize izin veriyor. Araç bunun için RAM'inizi temizliyor ve arka plan işlemlerini geçici olarak duraklatıyor.
Araç, oyun oynarken diğer programların sizi rahatsız etmesini engelleyebildiği gibi, oyunlardan ekran görüntüleri ve videolar yakalamanıza da olanak tanıyor. Oyun optimizasyonunu tek tıklamayla yapabileceğiniz gibi, sistem ayarlarında istediğiniz değişiklikleri de gerçekleştirebilirsiniz. Araç içerisinde oyunun sabit diskinizde yüklü olduğu kısmı birleştirme gibi bir işlev bile var.
Game Booster içindeki en yeni özellikler arasında Save Game Manager işlevine eklenen Microsoft OneDrive desteği de var.

İndirin: Razer Game Booster
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
game-booster-nasil-kullanilir22bn_640x340.png


Oyun sektöründeki rekabet arttıkça firmalar her seferinde gerçekçiliğe daha yakın oyunlar üretmeye çalışıyorlar. Bu da doğal olarak daha iyi oyun = daha iyi sistem anlamına geliyor. Game Booster, bilgisayarınızın oyunları daha rahat çalıştırmasına olanak veriyor.

Game Booster adlı programın çalışma mantığından bahsedecek olursak; bilgisayarınızdaki bir oyunu Game Booster ile çalıştırdığınızda, program oyunun açık olduğu süre boyunca arkaplanda çalışan bütün ikinci parti uygulamaları kapatıyor. Böylece bilgisayarınızın kullanımda olan RAM belleği azalmış oluyor ve o esnada oynadığınız oyunu daha rahat çalıştırıyor. Böylece bizi oyundaki ufak takılmalardan ve donmalardan kurtarıyor.
Yalnız bilmeniz gereken şey, bu program bilgisayarınızın çalıştıramayacağı oyunları oynamanızı sağlamaz. Yani şöyle örnek verelim; eğer normalin altında bir sisteminiz varsa, Game Booster size bir GTA V, Shadow Of Mordor, Total War Attila, Dying Light oynatmaz. Çünkü gerçekten sisteminiz bu oyunları oynamaya müsait değildir. Böyle bir bekleyiş imkansızı istemektir. Game Booster, bilgisayarınızın sahip olduğu donanımları tamamen oynadığınız oyunlar için çalıştırır. Boşa çalışan uygulamalarla donanımlarınızı meşgul etmez.
Bu konuda aynı fikirdeysek, nasıl kullanıldığına geçebiliriz.

Öncelikle Game Booster'ı indirelim:

İndir

Game Booster

Oyun Hızlandırma Programı


Game Booster’ı indirip kurduktan sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir.

game-booster-nasil-kullanilir-4_637x478.JPG


Kırmızı kare içerisindeki “Ekle” butonuna tıkladığımızda aşağıdaki gibi bir seçme ekranı beliriyor. (Ben sistemimde yüklü olan Shadow Of Mordor oyununu seçtim)

game-booster-nasil-kullanilir-5_640x451.JPG


Bu ekranda yapmamız gereken şey güçlendirmek istediğimiz oyunumuzun .exe dosyasını ya da kısayolunu bulmak. Kısayol ya da .exe’yi bulup seçtikten sonra “Aç” butonuna tıklıyoruz ve Game Booster ana ekranına seçtiğimiz oyun ekleniyor.

game-booster-nasil-kullanilir-6_640x528.JPG


Eklenmiş olan oyunumuzu tek tıklama ile seçtikten sonra aşağıda bulunan “Güçlendir ve Başlat” butonuna tıklıyoruz. Game Booster yardımıyla oyunumuz açılıyor ve bu sayede bu oyunu oynadığımız süre boyunca ikinci parti uygulamalar devre dışı bırakılıyor. Oyunu kapadığımızda bilgisayarımız tekrar eski stabil haline dönüyor.

Bir diğer alternatif olan –sağ alt taraftaki- “Güçlendirmeye Geç” butonu ise bilgisayarımızı oyun oynanacak vaziyete sokuyor lakin herhangi bir oyun başlatmıyor. Sanırım burada oyun oynanmasa bile daha stabil çalışan bir sistem amaçlanmış. Oyunu bir kez ekledikten sonra her oyuna girişimizde Game Booster’ı çalıştırmak zorunda değiliz. Oyunun kısayoluna sağ tıkladığımızda “Oyun Güçlendirici ile Çalıştır” seçeneği belirir. Bu seçeneği kullanarak daha pratik bir şekilde oyunlarınızı Game Booster yardımı ile rahatça oynayabilirsiniz.

İndir

Game Booster

Oyun Hızlandırma Programı



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst