gittigidiyor

Oyunumuzu oynar, kazanırız'

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2488686.jpg

Güçlü bir takım olduklarını belirten Hırvat hoca, “İlk maçta kötü oynadık ve kaybettik. Rakibe de güven verdik. Hatalar yaptık. Şimdi bunlardan ders almamız gerekiyor. Çok önemli oyunculara sahibiz. Rakibi elemek için elimizden geleni yapacağız. CAS’ın vereceği kararla ilgili yapılacak bir şey yok. Biz sadece maçı düşünüyoruz. Takımımın durumundan son derece memnunum” ifadelerini kullandı. Bilic’ten sonra konuşan Sivok da, “Zor bir maç oynayacağız ama tam anlamıyla hazırız. Gruplarda yer almak istiyoruz. Bu nedenle Tromsö’yü elemeliyiz. İlk maçtaki kötü futbolu ve skoru telafi etmek için önümüzde bir maç var. Her kulvarda başarılı olabilecek bir kadroya sahibiz” diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst