gittigidiyor

Palit GTX 1050Ti KalmX tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
palit-gtx-1050ti-kalmx-sdn.jpg

Palit GTX 1050Ti KalmX ekran kartı, GTX 1050Ti serisinde pasif soğutma sistemine sahip ilk model olarak tanıtıldı. Ekran kartı üreticilerinin yeni nesil Nvidia ekran kartlarına yatırımları sürüyor.


palit-gtx-1050ti-kalmx-sdn-1.jpg

Palit GTX 1050Ti KalmX özellikleri

Ekran kartı üreticilerinden Palit, Nvidia 1000 serisi ekran kartı üretimine devam ediyor. Kısa bir süre önce GTX 1080 Dual OC modelini tanıtan Palit, şimdi de GTX 1050Ti serisine dikkat çeken bir model hazırladı. Palit GeForce GTX 1050Ti KalmX olarak adlandırılan ekran kartı, pasif soğutma sistemi ile dikkat çekiyor.
Pasif soğutma sistemi ile 0 db seviyesine kadar sessizlik sunacak olan ekran kartı, standart bir GTX 1050Ti ile aynı özellikleri sunuyor. KalmX modelinin en büyük farklı ise küçük yapısına ek olarak, pasif soğutma kullandığı için harici güç beslemesine ihtiyaç duymuyor oluşu.
Bu sayede, GTX 1050Ti KalmX modelini her tip bilgisayarda kullanabilirsiniz. Duyurusu yapılan ekran kartının piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı hakkında açıklanan bir bilgi yok.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst