gittigidiyor

Panda Global Protection-Securrty Antivirüs-Türkçe v18.00.01-2013

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
UnRq6.jpg



Panda Global Protection+Securrty Antivirüs Türkçe v18.00.01 2013

69hU2.jpg

Gücünü bulut bilişimden (cloud) alan Panda Internet Security, veritabanını hafifletirken kolektif akıl sayesinde koruma gücünü artırıyor. Topluluğu gerçek zamanlı tehlikeli yazılımlardan koruyan program yeni sürümünde eskisinden daha da güçlü. Panda Internet Security (İnternet ve Bilgisayar Güvenliği Programı) 2013 bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi virüslere, casus yazılımlara, rootkitlere, hackerlara, kimlik hırsızlarına ve tüm diğer internet tehlikelerine karşı korur.
AV_comparative.gif

2013 Sürümünde Öne Çıkan Özellikler:
Her türlü kötü amaçlı yazılıma karşı koruma. Panda topluluğundan toplanan bilgi sayesinde, sizi bilinen ve bilinmeyen tüm kötü amaçlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı korur. GELİŞMİŞ!
Panda USB Aşısı, PC ve USB sürücünüzü bulaşmaya karşı korur. GELİŞMİŞ!
Sanal Klavye sayesinde, parolanızı güvenli bir şekilde yazın. GELİŞMİŞ!
Panda Güvenli Tarayıcı (sandboxing): Bir web sitesinin tehlikeli olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Siteye, Güvenli Tarayıcı (sandboxing) üzerinden risk almadan erişin. ARTI!
Multimedya/Oyun Modu: çoklu ortam dünyasının keyfini sürün ve kesintisiz oyun oynayın. Antivirüsünüz, canınızı sıkmadan izlemeye devam eder. GELİŞMİŞ!
Yeni Ev Ağı Yöneticisi evinizdeki bilgisayarların güvenlik durumlarını denetler. GELİŞMİŞ!
Panda GüvenliCD bilgisayarınızdaki tüm kötü amaçlı yazılımları temizler. En son antivirüs teknolojilerini almak için İnternete bağlanır. GELİŞMİŞ!
Gelişmiş Ebeveyn Denetimi sayesinde, çocuklarınızın uygun olmayan içerikle karşılaşmadan İnternette dolaşmasını sağlayın. GELİŞMİŞ!
2GB Online Yedekleme üzerinden, verilerinize her yerden ulaşın. GELİŞMİŞ!
Nerede olursanız olun, Uzaktan PC Erişimi sayesinde ev veya iş bilgisayarınıza erişin. GELİŞMİŞ!
Dosya şifreleme ile dosyalarınızı meraklı gözlerden koruyun. GELİŞMİŞ!
Silinmiş dosyaların geri alınabileceğini biliyor muydunuz? Dosyaları, kimsenin erişemeyeceğinden emin olarak, sonsuza dek silin. GELİŞMİŞ!
lNkI0.jpg

Panda securti oemdir 3ay lisanslıdır


Boyut:170-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: zac
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform:
Windows 8 32-bit and 64-bit
Windows 7 32-bit and 64-bit
Windows Vista 32-bit 64-bit
Windows XP 32-64bit


D4TKq.gif

Panda Global-2013

(((Alternatif)))


Panda Global-2013
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst