gittigidiyor

Paragon Backup and Recovery 2013 Plus Edition Portable | Veri Yedekleme

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
j0k84.png



Paragon Backup and Recovery 2013 Plus Edition Portable

j0k1z.png



Paragon Backup and Recovery 2013 Plus Edition ile sisteminizin en saglam zamaninda verilerinizi,disklerinizi yedekliyerek ileride karsiniza cikacak pcniz icin kötü bir durumda herseyi en saglam zamanina alabilir verilerinizi kurtarabilirsiniz. Sadece veri kaydederken veya karmaşık yedekleme rutinleri yaratmak olsun, yararlı araçlar bu paketin tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.Home Edition hızlı seçtiğiniz herhangi bir depolama için dosya ve klasörleri, işletim sistemi ve hatta tüm sabit diskinizi yedekler.
Backup & Recovery 12 Home sizin sistem ve değerli verilerinizi korunmanızı sağlar - ve herhangi bir felaket durumunda geri alınabilir!

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst