gittigidiyor

Pardus Kurulum Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
pardus-indir-696x379.png



Pardus Nedir?
Pardus; 2003 yılında temelleri atılan milli işletim sistemi olan, Türkiye’de TÜBİTAK-UEKAE tarafından geliştirilen, özgür, hızlı kurulabilen, kolay kullanılır, çoklu dil içeren, bilgisayar kullanıcılarının temel masaüstü ihtiyaçlarını gidermek üzere halihazırdaki Linux dağıtımlarının üstün taraflarını kullanan; kurulum, yapılandırma ve kullanım kolaylığı sağlayan açık kaynak bir işletim sistemidir.

1-İlk ekran karşınıza gelen kurulum dilini seçiyoruz.

2-Daha sonra kurulum işlemine başlıyoruz ve ilk sıradaki seçeneği seçiyoruz

3-Şartları anladım ve kabul ediyorum seçeneğini işaretliyoruz.

4-Cd de bir arıza olup olmadığını kontrol ediyor.

5- Klavye seçimi yapıyoruz.

6-Ülkemize göre tarih saat ayarlarınız yapıyoruz.

7-Bu aşamada disk bölümlendirilmesi yapılaması grekmektedir. Bilgisayarınızda önemli veriler var ise burada ki seçenekten en alttakini seçerek size uygun olan disk bölümlendirmesi yapabilirsiniz.

8-Disk bölümlendirmesi yapınız.

9-Ön tanımlama aşamasını seçiniz

10-Burada herhangi bir hata yada yanlıs yapmıssanız kontrol edebilir ve geriye dönüp düzeltebilirsiniz.Bu aşama kurulumdan önce son aşamadır dikkatli kontrol ediniz.






 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst