gittigidiyor

Parola zafer

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2873445.jpg

Süper Lig’in bitimine 6 hafta kala tüm maçlarını kazanmaya odaklanan Beşiktaş, kritik mücadelede bu akşam Torku Konyaspor’a konuk olacak. Ligde son olarak seyircisi önünde Kayserispor’u 2-1’lik skorla devirerek moral depolayan Kara Kartal, Devler Ligi’ne direkt gidiş iddiasını sürdürmek için Konya deplasmanına tek hedef zafer parolasıyla çıkacak. Lider Fenerbahçe’nin Avrupa Kupaları’ndan men cezasından dolayı sezonu ikinci tamamlayan takımın Şampiyonlar Ligi’ne direkt katıldığı dönemde tüm planlarını bu koltuk için yapan Kara Kartal, Hugo Almeida, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Necip Uysal’lı kadrosuyla Konyaspor’u evinde devirmekten başka bir ihtimali düşünmüyor. Hafta boyunca yuncularını mutlak galibiyet için hazırlayan Hırvat teknik Slaven Bilic, öğrencileriyle yaptığı toplantıda kalan periyotta puan kaybına artık tahammüllerinin kalmadığını söyleyerek, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitmek için elinizden geleni yapın. Tüm maçları kazanın” ifadelerini kullanmıştı.

Gözler Cim Bom’da olacak
Konya deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmanın planlarını yapan Beşiktaş’a, ikincilik koltuğu için kazanması yeterli olmayacak. Siyah- Beyazlılar, ligde 53’er puanları bulunmasına rağmen averajdan dolayı gerisinde kaldığı Galatasaray’ın yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçından da puan kaybetmesini bekleyecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Tolga, Necip, İsmail, Dany, Franco, Atiba, Veli, Motta, Olcay, Almeida

Konyaspor'un muhtemel 11'i: Itandje, Selim, Vukovic, Ergün Teber, Ali Turan, Ali Çamdalı, Hleb, Kibong, Djalma, Gekas, Hasan Kabze
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst