gittigidiyor

Parolasız Kameralar Bu Sitede

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
397
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........

1557476998921-png.11447

KONYA MERAM DAN ALDIGIM BI GÖRÜNTÜ
Türkiye dahil, Dünya üzerindeki pek çok ülkedeki "varsayılan parola" ile korunan on binlerce güvenlik kamerası, bu sitede, açık açık yayınlanıyor!


Sizin olmayan güvenlik kameralarını uzaktan kolayca izlemek, sanırız çok kolay bir iş olmamalı. Ancak bir web sitesi, "varsayılan parolayı" kullanan on binlerce IP kamerasını bir arada listeliyor ve çektiği görüntüleri akış olarak yayınlıyor.

Insecam,çoğu ABD'den olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden IP kameralarından akış sunduğunu ileri sürüyor. Siteye baktığımızda park alanları ve mağazaların yanında oturma odaları ve yatak odalarının da kameralarını görebildik. Bu durum, önemli bir güvenlik açığını gösteriyor.

Varsayılan parola dahi olsa, bir avukatın Motherboard'a yaptığı açıklamaya göre parolayla korunan kameraları yayınlamak ve izlemek, ABD'de suç teşkil ediyor. Sitenin kim tarafından işletildiği belli değil, ancak IP adresi Moskova'yı işaret ediyor.

Link ke tiklayarak acilan sayfa da
6718H2.png
tiklayip acilan sayfa da
cKMGH0.png

Countreis yazan buton dan izlemek istediginiz ülkeyi secip izlene bilecek sehir ve kameralar dan birini secip izleye bilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst