gittigidiyor

Patriot’tan 128 GB’lık Kompakt Parmak Bellekler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
7d-693x510.jpg

Patriot’tan 128 GB’lık Kompakt Parmak Bellekler

Flash tabanlı depolama ürünleri, bilgisayar bellekleri ve SSD’ler sunan Patriot firması kapasiteleri sürekli artan parmak belleklere yenilerini ekledi. 128 GB kapasite sunan ama son derece az yer kaplayan yeni nesil Patriot parmak bellekler dört ayrı model halinde geliyor. USB 3.1 Gen 1 olarak adlandırılan USB 3.0 standardına ve geriye dönük olarak USB 2.0 ile de uyumlu olan yeni nesil parmak bellekler modeline göre 110 MB/saniye okuma ve 20 MB/saniye yazma değerlerine ulaşabiliyor. Tab serisi firmanın en çok satan serisi ve metal kaplamayla beğeni kazanıyor. Vex ise Patriot’un en yeni serilerinden biri ve göz alan renkleri sevenler için ideal. 128 GB modeli parlak yeşil olarak almak mümkün olacak. Spark serisinde metal tip tek parça gövde kullanılıyor. Supersonic mini serisiyse zorlu şartlara dayanıklı ve mat siyah kaplama geçerli. Başlangıç fiyatı 50 dolar olarak belirlenmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst