gittigidiyor

[PC Donanım ] Cooler Master, MasterWatt Lite Serisini Tanıttı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Cooler Master, bugün güç kaynağı serilerinin en yenisi olan MasterWatt Lite serisini tanıttı.[/h]MasterWatt Lite Serisinin basit ve güvenilir olmasını isteyen Cooler Master, tasarımı da buna uygun yapmış. Daha yüksek kararlılık için Active PFC ve PWM teknolojisi özellikleri eklenmiş. Güvenli düşük enerji etkisi için ErP 2013 ve CE derecelendirmeleri sağlanmış.
Yeni serinin teknik özellikleri şu şekilde listeleniyor:
Gelişmiş Devre Tasarımı – Aktif PFC + PWM, çift ileri topoloji ve çift EMI filtresi ile kombine edildiğinde, güç çıkış verimliliğini, sisteminizin performansını ve kararlılığını artırır.
Sessiz ve Dayanıklı Fan – Cooler Master’ın 120mm HDB sıcaklık kontrollü fanı, sürtünme olmaksızın daha sorunsuz çalışabilir, bu da sessiz ve daha dayanıklı hale getirir.
Green Power – Güç kaynağınızın sistem bekleme modunda 0,5W’den daha azını ve 5V bekleme modunda % 45’ten daha düşük aktarım verimi kullandığını garanti eder. ErP 2013 Lot6 ile uyumludur.
Güvenlik Koruması – Dahili Aşırı Sıcaklık Koruması (OTP) ile tam koruma özellikleri (OCP / OVP / UVP / SCP / OPP) elektrik kesintilerinden kaynaklanan hasar riskini en aza indirir.
80 Plus Standard 230V EU Certified – %85 verimlilikle çalışma garantilidir.
Cooler Master MasterWatt Lite 230V serisinde 400W, 500W, 600W ve 700W kapasiteli 4 farklı model bulunuyor. MasterWatt Lite serileri, Ocak 2017’den itibaren yerel perakende satış mağazalarında, 39,99 € / 49,99 € / 59,99 € / 64,99 perakende satış fiyatı ile satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst