gittigidiyor

[PC Donanım ] Fare Imleci Nasıl Büyütülür? Mouse Imleci Büyütme Windows 10-8-7-Xp

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2016-08-23_15-00-11.png



Öncelikle Denetim Masası‘na girin ve Donanım ve Ses bölümünden Fare‘ye tıklayın.


Alternatif olarak Başlat‘ı açıp arama kutusuna fare yazarak da fare ayarlarına girebilirsiniz.


2016-08-23_15-02-28.png



Açılan pencerede üstteki sekmelerden İşaretçiler‘e tıklayın ve Düzen kısmındaki Yok yazan butona tıklayınca açılan menüden Büyütülmüş sistem düzeni’ni seçin. Ardından alt taraftaki Uygula butonuna tıklayıp kapatın.


2016-08-23_15-04-11.png



Eğer fare imlecini daha görünür bir hale getirmek isterseniz az önceki pencerenin üst tarafındaki sekmelerden İşaretçi Seçenekleri‘ne tıklayın ve İşaretçi izini göster kutusunu işaretleyin. Böylece fare imleci hareket ettiğinde arkasında bir iz ve gölge bırakarak daha fark edilir bir duruma gelir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst