gittigidiyor

[PC Donanım] PC Hızlandırma ve Optimizasyon Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images


Bilgisayarınıza bakım yaparak bilgisayarınızı hızlandırmak istiyorsanız Pegasun System Utilities kullanın. Ücretsiz olan ve Türkçe dil desteğine sahip olan Pegasun System Utilities, ihtiyacınız olan bütün optimizasyon araçlarına sahiptir.







pc_optimization_zps509b17c5.png


Bilgisayarı Hızlandıran Ücretsiz Program

KArşınızda harika bir bilgisayar hızlandırma ve sistem optimize etme programı. Üstelik ücretsizolarak sunuluyor. Eski adıyla Synei System Utilities programı yenilenen yapısı ve yeni adıyla Pegasun System Utilities şeklinde karşınızda.

hqdefault.jpg



Pegasun System Utilities programı tek tıklama ile bilgisayarınızı optimize edebiliyor. Yada dilerseniz onlarca aracından birisini kullanarak bilgisayarınız için çeşitli temizlik işlemlerini yapabilir ve çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz.

Tweak7.jpg


Pegasun System Utilities Arayüzü

Pegasun System Utilities programının Türkçe arayüzü var fakat bu arayüz otomatik çeviri olduğu için biraz harika denilemez fakat özellikle İngilizce ile arası olmayanlar için programı rahatlıkla kullanmayı sağlayacak derece.
Aşağıdaki ekran görüntüsünden de göreceğiniz üzere Ücretsiz sürümünde tek tıklama 4 farklı bakım ayarını yapabiliyorsunuz. Bunlar;


  1. Bilgisayarı Temizle
  2. Açılış Optimizasyonu
  3. Servislerin Optimizasyonu
  4. Bilgisayar Ayarlama

Eğer Premium sürüme yükseltirseniz ekranda görülen diğer seçenekleri de tek tıklama ile kullanmanız mümkün olacak.
Ayrıca yine aşağıdaki ekran da göreceğiniz gibi sağ menüde PC Temizle, Açılış Hızlandırma, Tarayıcı Hızlandırma, Güvenli PC ve Yedekle araçları yer alıyor.
Pegasun-System-Utilities.jpg

Pegasun System Utilities Araçları

Bunun dışında üst menüde yer alan Araçlar sekmesine tıkladığınızda programın sunduğu bütün araçları göreceksiniz. Bu araçlar Optimizasyon Araçları, Kişisel Araçlar, Güvenlik Araçları ve Diğer Araçlar şeklinde sıralanıyor.
Bilgisayarı temizleme, tarayıcı hızlandırma, disk birleştirme, başlangıç yöneticisi ile başlangıçta bilgisayarı hızlandırma, Kayıt defteri temizleme, hafıza temizleme, hard disk hatalarını giderme, casus yazılımlardan koruma, bilgisayar yedekleme, görev zamanlama, otomatik kapanma ve daha fazla araç ile ihtiyacınız olan bütün her şeyi size sunuyor.
Pegasun-System-Utilities-program%C4%B1.jpg

Turbo Mod İle Oyunlar Daha Hızlı

Oyun oynarken yada ağır bir programı kullanırken daha fazla hıza ihtiyacınız olacaktır. Bu gibi durumlarda aşağıdaki ekranda da göreceğiniz gibi Turbo Modu açın. Turbo Mod açtığınız zaman bilgisayarın gücünü harcayan bütün işlemleri sonlandırır ve bütün gücü sadece yapmak istediğiniz işleme harcar. Özellikle arka planda çalışan ve gereksiz yere bilgisayarı yoran işlemler sonlandırılır. Böylece oynamak istediğiniz oyunu yada kullanmak istediğiniz programı maksimum bilgisayar gücüyle kullanmış olursunuz.

Pegasun-System-Utilities-turbo.jpg

Pegasun System Utilities Detayları

Lisans:Ücretsiz
Boyut:6,6 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:Son Sürüm
İşletim SistemiWindows XP, 7, 8.1, 10 (32/64 Bits)





Toolwiz-Care-indir-pc-bakim-onarim-programi.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst