gittigidiyor

PC için Destiny 2 beta detayları verildi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PC için Destiny 2 beta detayları verildi

Destiny 2 betasının PC üzerinde ne zaman başlayacağı, ne zaman biteceği, sistem gereksinimleri ve çok daha fazlası belli oldu.


PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularının neredeyse 1 hafta boyunca oynadığı Destiny 2 betası, bir de PC oyuncuları için sunulacaktı fakat bu PC betasının ne zaman başlayacağını bugüne kadar bilmiyorduk. Bugün ise Bungie, resmi bir açıklama ile Destiny 2 için PC betasını detaylandırdı. Bu beta sürecinin erken erişim tarihini, başlangıç tarihini, bitiş tarihini ve sistem gereksinimlerini öğrenmiş olduk. Dilerseniz önce tarihlerden bahsedelim. Eğer oyunun PC sürümüne ön sipariş verdiyseniz, beta sürecine 28 Ağustos 2017 tarihinde girebileceksiniz. 29 Ağustos 2017 tarihinde ise bu beta herkese açılacak. Takvimler 31 Ağustos 2017 tarihinigösterdiği zaman ise beta süreci bitecek. Konsol oyuncuları 1 hafta kadar bu oyunu oynamışken, PC oyuncularına sadece birkaç gün verilmesi oldukça ilginç bir durum.


destiny-2-beta3.jpg

Önerilen Sistem Gereksinimleri


  • İşlemci: Intel – Core i5-2400 veya AMD – Ryzen R5 1600X
  • Ekran Kartı: Nvidia – GeForce GTX 970 veya AMD – Radeon R9 390
  • RAM: 8 GB

Minimum Sistem Gereksinimleri


  • İşlemci: Intel – Core i3-3250 veya AMD – FX-4350
  • Ekran Kartı: Nvidia – GeForce GTX 660 2GB veya AMD – Radeon HD 7850 2GB
  • RAM: 6 GB
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst