gittigidiyor

[PC İnternet] VPN Kullanmanın Faydaları VPN Nedir Ne İşe Yarar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Best-Canada-VPN-Canada-s-Best-Free-VPN-Service.png

VPN ile internet üzerinden başka bir ağa bağlanabilirsiniz. VPN bir çeşit sanal özel ağdır ve ağlara uzaktan erişim sağlar. VPN pek çok işte kullanılır çünkü uzak veri merkezlerine bağlanmaya yardımcı olur. Fakat iş dışında gündelik hayatta da VPN kullanılmaktadır. Çünkü fiziksel olarak aynı yerel ağda bulunmayan ağ kaynaklarına kolayca erişimi sağlar. Ayrıca VPN sayesinde kullanıcılar korunmasız ve güvensiz ortak ağlarda iletişimlerini şifreleyerek güvenliği sağlamış olur. Böylece kişisel verileriniz korunur ve hackerlar önemli bilgilerinizi çalamaz.


VPN sayesinde yasaklı sitelere de rahatlıkla girebilirsiniz. Bunun yanı sıra, VPN en çok da iş seyahatlerinde işe yarar. Çünkü iş adamları yolculukları sırasında bile VPN sayesinde yerel ağ kaynakları üzerinden kendi iş ağlarına erişim sağlayabilirler.
Ayrıca Netflix servisi her ülkede aktif değil. Mesela Netflix üyesi bir kişi, Amerika dışında başka bir ülkeye giderse Netflix dizilerini izleme şansı düşük. Fakat VPN kullanarak bu sorunu çözebilir.
vpn-baglantisi.png




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst