gittigidiyor

[PC Proğram ] Ağ Bilgisi Görüntüleme Programı – Network Inventory Advisor İndir Down

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Network Inventory Advisor programı ile ağınızdaki bütün bilgisayarların donanım ve yazılım bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Bu donanım ve yazılımlar ile ilgili sorunların giderilmesi ve takip edilmesi konusunda size büyük kolaylık sağlar.


Ağınızdaki Tüm Bilgisayarların Yazılım ve Donanım Bilgilerini Öğrenin

Network Inventory Advisor programı ağ envanteri çıkarmanız için en iyi yazılımlardan birisidir. Otomatik olarak tüm ağ aygıtlarının ilgili tüm verilerini toplar ve ayrıntılı bir şekilde işletim sistemi ve cihaz istatistiklerini alır. Program ile ağınızdaki bilgisayarların servis etiketleri, envanter numaraları, maliyetleri, yerleri gibi özel veri ekleme gibi seçenekler oluşturabilirsiniz. Network Inventory Advisor ile ağınızda önemli değişiklikleri takip edin..



Network Inventory Advisor programı ağ yazılım envanteri ile lisans uygunluk denetimi yapmanızı da sağlar. Ağınızdaki bütün bilgisayarlarda kurulumları, yazılım sürümleri, lisans ve hizmetlerini takip edebilirsiniz. Autodesk, Microsoft, Adobe dahil olmak üzere 500’den fazla bağımsız yazılım satıcılarından lisans bilgi toplar.
Donanım envanteri sayesinde CPU, bellek, sistem, ses, video, çevre birimleri ve uzaktan diğer donanım detayları için tarama yapabilirsiniz. Kolayca donanım sorunlarını gidermek çok kolay.
Bilgisayar envanteri sayesinde tek bir yerde tüm PC denetim raporlarını çıkarır. Bilgisayar envanter yazılımı ile yazıcılar, klavyeler, ses cihazları, hatta ofis mobilyası gibi, bağımsız varlıklar hakkında rapor oluşturabilirsiniz.

Network-Inventory-Advisor.jpg


Network Inventory Advisor Detayları


Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:14,6 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:Son sürüm
İşletim SistemWindows 7/8/8.1/10 ve üstü



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst