gittigidiyor

[PC Proğram ] Sanal Ekran Klavyesi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sanal Ekran Klavyesi – Comfort On-Screen Keyboard Lite İndir Download


Comfort On-Screen Keyboard Lite programı ekran klavyesi olarak normal bilgisayar kullanıcısının bütün ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sanal ekran klavyesi olarak istediğiniz gibi konumlandırmanıza, boyutlandırmanıza ve renk ayarı yapmanıza imkan tanıyor.


Bilgisayar Ekran Klavyesi

Comfort On-Screen Keyboard Lite programı ücretsiz olarak sunulan bir ekran klavyesi programıdır. Sanal bir ekran klavyesi ile fiziksel klavyenizin olmadığı zamanlarda imdadınıza yetişir. Comfort On-Screen Keyboard Lite programı dokunmatik ekranlı bilgisayar ve tablet bilgisayarlar için de destek verir.



Bu program ile sunulan sanal klavye normal klavye özelliklerini destekler ve bir çok ek avantaj sunar.
Kullanılabilir şablonlardan çok sayıda seçme imkanı sunar ve ekran klavyesinin görünümünü değiştirmenize imkan tanır. Klavyenin konumu, boyutu rengi ve teması gibi değişiklikleri uygulayarak özelleştirebilirsiniz.
Çoklu dil desteği sunan klavye, diller arasında geçiş yapılmasını da sağlar. Kolay kullanım için ek seçenekler sunar ve bir tuşa sürekli basıldığında otomatik olarak tahmin eder. Önerilen kelimeler ile daha hızlı yazma imkanı da sunar. Tuşlara çelitli kısayollar atayarak da kullanımı kolaylaştırabilirsiniz.
Tablet modu dokunmatik ekranlarda Windows 7 ve üstünü destekler ve Windows Modern Kullanıcı Arabirimi Windows 8 ve üstü ile uyumludur.

Comfort-On-Screen-Keyboard.jpg


Comfort On-Screen Keyboard Lite Detayları


Lisans:Ücretsiz
Boyut:4 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:Son sürüm
İşletim SistemWindows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10 ve üstü



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst