gittigidiyor

PC Tools Spyware AntiVirus 2012 9.0.0.898 TR

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
pc_tool.jpg



PC Tools Spyware Doctor AntiVirus 2012 9.0.0.898 Full TR

Spyware Doctor spyware (casus) yazılımları silmenize olanak tanıyan ve gerçek zamanlı bir koruma sağlayan bir anti-spyware programıdır. Bu program bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi spyware (casus), adware (reklam), trojan (truva atı), keylogger, casus çerezleri, adbots, spybots, tarayıcı otostopçularıve benzer diğer kötü niyetli saldırıalara karşı koruyor. Ek olarak Internet Explorer ile gezinti yaparken program içerisindeki popup engelleyecisi ile isteğiniz dışındaki açılır pencerelere de açılmıyor.

Spyware Doctor kullanımı çok kolay olan ve hızlı tarama motoru sayesinde anlık koruma sağlayabileceğiniz çok güçlü bir güvenlik yazılımıdır. Bilgisayarınızdaki güvenliği hiç bir performans eksikliği hissetirmeden sessizce yapan bu program sahip olduğu Live Update seçeneği ile de en güncel tehditlere karşı bile her zaman hazırlıklı olmanızı sağlıyor.

Ayrıca programdaki OnGuard özelliği gerçek zamanlı bir koruma sağlamak için tasarlanmış olup birçok araç ile birlikte bilgisayarınıza karşı yapılan saldırıları ve kötü niyetli yazılımların faaliyetlerini takip edebilmenize olanak sağlıyor.



spyware-doctor_main_large-tr.png

spyware-doctor_results_large-tr.png



Boyut:45-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows7 xp wista/32x64bit


gQ3DO.gif

Doctor AntiVirus -2012
(((Alternatif)))
Doctor AntiVirus -2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst