gittigidiyor

[PC YAZILIM ] GÜNCEL Yazılım proğramları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Formatlık Güncell Programlar Haziran 2016 TR Katılımsız
nrE0a1.png
Formatlık Güncell Programlar Haziran 2016 TR KatılımsızFormatlık Güncell Programlar Haziran 2016,agit son kurt arkadaşımızın hazırlamış olduğu aktivasyon paketleri güncell kullanılan yazılımlar,dilediğinizi seçip otomatik kurabilirsiniz tavsiyedir
agit kardeşimize teşekkürler.

————————————————————-Boyut:6-gb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz————————————————————–Formatlık Güncell Programlar Haziran 2016(((Alternatif)))Formatlık Güncell Programlar Haziran 2016(((Alternatif)))Formatlık Güncell Programlar Haziran 2016

Formatlık Güncell Programlar Haziran 2016 TR Katılımsız
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ProphecyMaster 1.1

ProphecyMaster'a fotoğrafınızı yükleyin ve yaşlılık halinizi anında görün




gaotd20161115100000.jpg


Geleceği görmek mi istiyorsunuz? Arkadaşlarınızın neye benzeyeceğini görmeniz için 20 yıl beklemenize gerek yok! Sadece bir fotoğraf gelecekte olacakları görmenize yeterli olacaktır. ProphecyMaster'a fotoğrafınızı yükleyin ve yaşlılık halinizi anında görün. Bunun olacağına inanmıyor musunuz? Anne babanızın, dedenizin fotoğraflarını ProphecyMaster'a yükleyin ve kendi gözlerinizle görün!


  • ProphecyMaster 1.1
  • YayıncıLuxand Development
  • Sistem GereksinimleriWindows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10
  • Fiyatı$19.95 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu10.4 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
7-zip ile dosyalarınızı sıkıştırın!

Sıkıştırma programlarına ücret ödemek istemiyorsanız, çok iyi bir alternatif olan 7-zip'i deneyin!


7-zip-ile-dosyalarinizi-sikistirin.jpg



7-zip, kendi özel sıkıştırma biçimiyle dosyalarınızı sıkıştırabilen, ücretsiz bir yazılım. Bununla kalmayan 7-zip, birçok arşiv dosyası biçimini açabiliyor.
İnternet üzerinden çok sayıda dosyayı gönderirken onları sıkıştırıp, tek dosyada birleştirmek işinizi oldukça kolaylaştırabilir. Bu alanda WinRAR gibi popüler yazılımlar bulunsa da, bunların birçoğu bir süre sonra sizden ücret talep ediyor. Tamamen ücretsiz olan 7-zip ise hem yeni başlayan kullanıcıları, hem de uzman kullanıcıları memnun edecek özelliklere sahip. Örneğin güçlü komut satırı sürümüve Windows sağ tuş menüsü ile entegrasyon, tecrübeli kullanıcıların arayacağı özellikler arasında. 7-zip biçiminin ZIP'e kıyasla yüzde 2-10 daha iyi sıkıştırma sunduğunu (bununla birlikte daha çok sistem kaynağı kullandığını) belirtelim.

7-zip, 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 ve TAR biçimlerini hem açabiliyor hem de oluşturabiliyor. Bunun yanında ARJ, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, HFS, ISO, LZH, LZMA, MSI, NSIS, RAR, RPM, UDF, WIM, XAR ve Z biçimlerini açabiliyor.

İndirin: 7-zip
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ücretsiz sistem bilgisi aracı HWiNFO ile tanışın!

PC'nizde bulunan bileşenler ve fazlası hakkında detaylı bilgiler elde etmek için ücretsiz HWiNFO'yu deneyin!


ucretsiz-sistem-bilgisi-araci-hwinfo-ile-tanisin.jpg



İşlemcinizden ekran kartınıza bilgisayarınızın içerisindeki bileşenlerin marka ve modellerini, hız bilgilerini ve fazlasını HWiNFO ile öğrenebilirsiniz.
HWiNFO, Windows XP'den Windows 10'a birçok Windows sürümünü destekleyen, ücretsiz bir sistem bilgisi ve tanı aracı. En yeni bileşenleri tanıyabilen aracın ana özellikleri arasında şunlar var:
- Sistem sağlığını izleme ve raporlama.
- Tam kapsamlı donanım bilgisi.
- Kişiselleştirilebilen tablo, grafik, araç ve uzantılar.
- Metin, CSV, XML, HTML rapor ve günlük dosyaları kaydedebilme.

HWiNFO, işletim sisteminiz, RAM miktarınız, depolama kapasiteniz gibi birçok bileşen hakkında bilgi verebildiği gibi sisteminizi canlı olarak da izliyor ve örneğin işlemci çekirdeklerinin yük oranını size gösterebiliyor. Aracın USB belleğinizde taşıyabileceğiniz taşınabilir sürümleri de bulunuyor.

İndirin: HWiNFO (32-bit)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Windows Defender (32 bit) programı Windows 10’da dahili olarak ücretsiz ve güvenilir bir antivirüs programıdır. Microsoft tarafından sunulan bu program bilgisayarınızı daha güvenli tutar, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, casus yazılımlara ve diğer tehditlere karşı bilgisayarınız koruma altına alır.
[/h]



[h=2]Microsoft Windows Defender İle Tam Koruma[/h]Microsoft tarafından geliştirilen ücretsiz antivirüs programı bilgisayarınızı risk altına atan tehditleri ortadan kaldırarak, spyware ve diğer malware yazılımlarının neden olduğu açılan pencerelere, performans düşüklüğüne ve güvenlik tehditlerine karşı koruma sağlar. Testlerdeki her zaman yüksek skorlar alan Windows Defender, bilgisayarınızı virüslere karşı korumak için yardımcı olan bir uygulamadır.
Sponsorlu Bağlantılar


Windows Defender programı aynı zamanda Gerçek Zamanlı Koruma özellikleri de sunarak casus yazılımlara karşı tedbirler sunuyor.
[h=2]Windows Defender Temel Özellikleri[/h]
  • Casus yazılım algılama ve kaldırma.
  • Geliştirilmiş İnternet tarama güvenliği.
  • En yeni tehditlere karşı koruma.
Not: Windows Defender, Windows 7’de de kullanılabilir. Ancak Defender, Windows 7’de yalnızca casus yazılımlara karşı koruma sağlar. Windows Defender; Windows 8, Windows RT, Windows 8.1, Windows RT 8.1 ve Windows 10’da bilgisayarınız için zararlı yazılımlara karşı tam koruma sunar. Kötü amaçlı yazılımlar; virüs, casus yazılım ve diğer olası istenmeyen yazılımlardan oluşur.
Windows-Defender-.jpg

[h=2]Windows Defender Detayları[/h]
Lisans: Ücretsiz
Boyut: 1 MB
Dil: Türkçe
Versiyon: Son Sürüm
İşletim Sistem Windows 10/8/7/XP/Vista
64 bit sürümü indirmek için tıklayın


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PCBoost 5.10.31

Ağır programları yeni donanım satın almadan hızlandırın



gaotd20161125100000.jpg


PCBoost oyun, video yapım, fotoğraf düzenleme ve diğer programları gereğinden fazla işlemci yükü sağlamak için tasarlanmıştır. Böyle ağır programları yeni donanım satın almadan bu program sayesinde hızlandırabilirsiniz. PCBoost ile bilgisayarınız için daha çok işlemci gücü elde edersiniz.


  • PCBoost 5.10.31
  • YayıncıPGWARE
  • Sistem GereksinimleriWindows Server 2003/ 2008/ 2012 & Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10
  • Fiyatı$10.00 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu7.48 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
UltraISO ile ISO dosyalarını düzenleyin!

ISO dosyalarını açmakla kalmayın, bu araçla onları istediğiniz gibi düzenleyin!


ultraiso-ile-iso-dosyalarini-duzenleyin.jpg



Sabit disklerinin boyutlarının büyümesiyle CD ve DVD imaj dosyaları sıkça kullanılır hale geldi. İmaj dosyaları genellikle ISO dosyaları olarak adlandırılıyorlar. Bu dosyalar, CD veya DVD'deki tüm verileri içerdiklerinden onları kolayca tekrar yazabiliyorsunuz.
UltraISO, ISO dosyaları oluşturmanıza, düzenlemenize ve dönüştürmenize izin veren bir araç. UltraISO ile ISO dosyalarını direkt olarak düzenleyebilir, içerisindeki klasörlere ve dosyalara erişip düzenleyebilirsiniz. Ön-yükleme (bootable) yapabilen bir ISO dosyasını düzenlemeniz halinde, dosyanız bu yeteneğini kaybetmeyecek. UltraISO ile CD ve DVD'leri kopyalayıp, çoğaltmanız da mümkün.

Sürükle bırak yöntemiyle kullanılabilen basit bir arayüze sahip UltraISO, Windows 10'dan 98'e neredeyse tüm Windows'larda çalışıyor. ISO'nun yanında desteklenen formatlar arasında ISO, .BIN, .IMG, .CIF, .NRG, .MDS, .CCD, .BWI, .ISZ, .DMG, .DAA, .UIF, .HFS var.

İndirin: UltraISO
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
AlomWare Actions 1.35

AlomWare Actions her gün daha alıcı çalışmanızı ve tüm etkinliklerde otomasyon sağlayarak tüm günü daha verimli geçirmenizi sağlar!



gaotd20161130100000.jpg


AlomWare Actions her gün daha alıcı çalışmanızı ve tüm etkinliklerde otomasyon sağlayarak tüm günü daha verimli geçirmenizi sağlar! Hiçbir programlama yeteneği gerektirmeyen program aksiyonlarınızı ve favori dokümanlarınızı , ugulamalarınızı kısayol tuşuyla açmanızı veya metni sizin yerinize yazmasını veya her istediğinizi size push bildirim olarak e-posta olarak atar.
Sadece yeni boş bir aksiyon yaratmanız ve düz ingilizce seviyeler eklemeniz (çift tıklayarak)kapsamlı seviye listesini oluşturmanız için yeterlidir. Aksiyon tamamlandığında opsiyonel her zaman çalışacak bir kısayol tuşu atamanız mümkün olacaktır. Sıfırdan bir aksiyon yaratmanız Action Sihirbazı sayesinde çok kolaydır. Ayrıca AlomWare Actions 'da bir makro kaydedici vardır ve bunun yardımıyla klavye ve fare hareketleriniz sonradan görüntülenmek üzere kaydedilir.


  • AlomWare Actions 1.35
  • YayıncıAlomWare.com
  • Sistem GereksinimleriWindows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64); Internet connection for email/website actions; Runs under admin and limited user accounts
  • Fiyatı$39.00 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu5.50 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ant Download Manager Pro 1.2.0

İnternet içeriği ve video indirme desteği!

gaotd20161205100000.jpg


Ant Download Manager video indirme desteği ile hızlı bir internet indiricisidir.

Ana Özellikler:


  • En popüler web tarayıcıları ile tam entegre:Internet Explorer 8+, Mozilla Firefox 32+,Google Chrome 31+ ve klonları ( Pale Moon, Opera, Vivaldi, Slimjet, ComodoDragon, vb.)
  • İçindeki video grabber sayesinde her türlü siteden video indiröek mümkündür.
  • Video yakalarken AntDM daima sesi yakalar ve MP3 formatında kaydeder.
  • Kolay ve uyumlu video ön izleme opsiyonu.
  • Çoklu indirme, Sürükle ve Bırak özelliği.
  • İçindeki link analizcisi sayesinde statik sayfayı keşfetmeniz ve gizli indirme linklerini açabilirsiniz.
  • HTTP(S), FTP(S) ağ protokolleri ile ve F4M, M3U8, RTMP(x) gibi medya protokolleri destekli.
  • Proxy HTTP(S), FTP, SOCKS 4,5 desteği.
  • En popüler Generators Premium Links (Debrids) desteği.
  • Tüm yüklenen dosyalar MIME tiplerine göre özel klasörde saklanır.



Not: Giveaway versiyonu aktivasyon kodu barındırır ve kayıt formu yoktur. Eğer satın almak isterseniz en son sürümü sitemizden indirebilirsiniz!


  • Ant Download Manager Pro 1.2.0
  • YayıncıAntGROUP Inc
  • Sistem GereksinimleriWindows XP(sp3)/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)
  • Fiyatı$22.50 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu23.4 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sistem bakımı Glary Utilities'ten sorulur!

Sisteminizi temizlemenize, onu hızlandırmanıza yardımcı olacak komple bir araç mı arıyorsunuz?

sistem-bakimi-glary-utilitiesten-sorulur.jpg


Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyip boş alan açmayı kendisine göre görev edinen Glary Utilities, beraberindeki araçlar sayesinde performans artışı sağlıyor.
Glary Utilities, içerisinde bir dizi sistem aracı içeren kapsamlı bir yazılım olmasına rağmen kullanımı oldukça kolay. Tek tıklamayla tüm temizlik ve optimizasyon işlerini otomatik olarak yapabilen Glary Utilities içerisinde kısayolları onarma, kayıt defterini temizleme, casus yazılımları temizleme, başlangıçtaki programları yönetme gibi güçlü araçlar bulunuyor. Yazılımın Türkçe dil seçeneği de bulunuyor.
Glary Utilities'in hoşumuza giden bir özelliği, Windows'un açılış süresini izlemeye yönelik Windows Boot Time işlevi oldu. Bu işlev sayesinde Windows'unuzun ne kadar sürede açıldığını görebiliyor ve diğer kullanıcıların açılış süreleriyle karşılaştırabiliyorsunuz. Açılış sürenizi hızlandırmak isterseniz, Windows'la birlikte başlayan programların listesini açıp, belirli programların "gecikmeli" olarak başlatılmasını sağlayabilirsiniz.
Bilgisayarınızın yüksek performansını korumak ve onu temiz tutmak için hepsini bir arada sunan bir yazılım arıyorsanız, Glary Utilities'e bir şans vermenizi öneriyoruz.

İndirin: Glary Utilities
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
McAfee Stinger ile virüs temizliği!

PC'nizi bırakmak istemeyen inatçı virüsleri bir de bu araçla temizlemeyi deneyin!


2016060313415225472.jpg


McAfee Labs Stinger, tam bir virüs koruması sağlamasa da, virüs bulaşan bilgisayarınızı temizlemekte kullanacağınız, pratik bir araç.
Belirli virüsleri temizleyebilme yeteneğine sahip McAfee Stinger, sistem yöneticilerinin ve kullanıcılarının virüslerin eline geçmiş PC'leri temizlemelerine yardımcı oluyor. Yazılıma eklenen yeni Real Protect işlevi ise şüpheli etkinliği takip ederek yakalayabiliyor. Otomatik öğrenme teknolojisini kullanan bu işlev, sıfırıncı gün açıklarını bulut üzerinden sınıflandırıp, gerçek zamanlı olarak algılayabiliyor.
Zararlı veya virüs bulaşan sisteminizi bir türlü temizleyemiyorsanız, format atmadan önce McAfee'nin bu ücretsiz aracını denemenizi tavsiye ediyoruz.

İndirin: McAfee Stinger
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dr. Folder 2.3.0

Bul ve değiştir tarzında çalışan bir simge resmi değiştiricisi
gaotd20161229100000.jpg


Dr. Folder bul ve değiştir tarzında çalışan bir simge resmi değiştiricisidir.Uygulamanın kullanıcı dostu bir arayüzü vardır. Ayrıca güçlü ve kullanımı kolaydır. Dr. Folder kullanarak çok zaman kazanırsınız.
Not: aktivasyon kodu epey uzuncadır ve ilave sembolleri ve boşlukları girmemeniz gerekmektedir.


  • Dr. Folder 2.3.0
  • YayıncıYL Computing
  • Sistem GereksinimleriWindows Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10
  • Fiyatı$19.00 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu12.3 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HyperCam ile ekranınızın videosunu kaydedin!

İster oyunlar olsun ister program kaydı, herhangi bir amaç için ekranınızın videosunu kaydetmek, bu pratik araçla çok kolay!


hypercam-ile-ekraninizin-videosunu-kaydedin.jpg


HyperCam, ekranınızda olup bitenleri video olarak kaydetmenize izin veren, kullanımı son derece kolay bir ekran kayıt aracı.
HyperCam'i kullanarak oyunları, filmleri, Skype görüşmelerinizi ve fazlasını kayıt altına alabilirsiniz. Araç, videolu sunumlar, kılavuzlar ve demo klipleri hazırlamak için de son derece faydalı. Kullanıcı dostu arayüzü ve klavye kısayolları, kayıt işini kolaylaştırırken dahili video düzenleyicisi, komut satırı arayüzü, taşınabilir cihazlara yüklenebilme olanağı, HyperCam'in öne çıkan özellikleri arasında.

Videolarınızı farklı kalite ayarlarında AVI, MP4 gibi popüler formatlarda kaydetmenize izin veren HyperCam, kaydınızda ince ayar yapmanızı sağlayacak birçok işleve de sahip.

İndirin: HyperCam
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yeni PDF aracı arayanlara XChange Viewer!

PDF dosyalarını hızla açıp onlar üzerinde çeşitli değişiklikler yapmak, bu araçla çok kolay!

yeni-pdf-araci-arayanlara-xchange-viewer.jpg


Adobe Reader'a alternatif olarak kullanabileceğiniz PDF-XChange Viewer, PDF belgelerini hızla açıp görüntülemenize, üzerinde işaretlemeler yapmanıza izin veriyor.
Yazılımı kullanarak bilgisayarınızdaki PDF dosyalarını açabildiğiniz gibi, belgeyi direkt olarak indirmeniz de mümkün. Kullanımı kolay bir arayüze sahip PDF-XChange Viewer, penceresinin üst kısmında çeşitli gezinti ve düzenleme araçları sunuyor. Yazılımın görünümünü istediğiniz gibi özelleştirip, görünmesini istemediğiniz araçları gizleyebiliyorsunuz.

PDF-XChange Viewer'ın sunduğu işlevler arasında işaretleme araçları, bağlantı araçları, ölçüm araçları ve yakınlaştırma-uzaklaştırma araçları var. Sayfalar arasında takılmadan, hızla dolaşabiliyor, sayfaları farklı şekillerde görüntüleyebiliyorsunuz. PDF üzerine kendi yorumlarınızı ekleyip, eposta uygulamanız yoluyla direkt olarak göndermeniz de mümkün.

Adobe Reader size hantal ve yavaş geliyorsa ve işlevsel bir alternatif arıyorsanız, PDF-XChange Viewer bizce bir şansı hak ediyor.

İndirin: PDF-XChange Viewer
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FreeFileSync ile dosyaları eşitleyin!

Dosyaları ve klasörleri karşılaştırıp eşitlemek, bu bedava araç ile çocuk oyuncağı...

freefilesync-ile-dosyalari-esitleyin.jpg


Dosyaları ve klasörleri karşılaştırıp onları eşitlemenin kolay yolu, FreeFileSync'ten geçiyor. Ücretsiz araç, dosyaları farklı yöntemlerle karşılaştırıp disk alanı açmanıza ve fazlasına yardımcı oluyor.
Açık kaynak kodlu bir yazılım olan FreeFileSync, temiz ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Dosyalar arasındaki benzerlikleri karşılaştırmak için kullanabileceğiniz kriterler arasında tarih, boyut ve dosya içeriği bulunuyor. Sonuçları filtrelemek üzere çeşitli filtreler de uygulayabiliyorsunuz.
İki dosyayı karşılaştırmak için onları seçip, "Compare" düğmesine basmanız yeterli. İhtiyacınız olabilecek tüm gelişmiş seçenekler arayüzde açık biçimde gösterildiğinden, onlara ulaşmanız oldukça kolay. Karşılaştırma işlemi bittiğinde iki dosyayı eşitleyebilir veya farklı bir eylem gerçekleştirebilirsiniz.

Taşınan dosyaları bulmak, klasörlerin diskte ne kadar alan kapladığını göstermek, kilitli dosyaları kopyalamak, birden çok klasörü işlemek, optimize edilmiş performans, FreeFileSync'in özelliklerinden sadece bazıları.

İndirin: FreeFileSync
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
TeamViewer ile uzaktaki PC'nizi yönetin!

Uzak bir PC'ye bağlanıp, onu her yerden yönetip kullanmak, bu araçla çok kolay!

teamviewer-ile-uzaktaki-pcnizi-yonetin.jpg


TeamViewer ile uzaktaki bilgisayarınıza veya sunuculara bağlanabilir, masaüstünüze kolayca ulaşabilirsiniz.
TeamViewer, uzaktan kontrol araçları arasında kullanım kolaylığı ve şık arayüzüyle öne çıkıyor. Araçla bilgisayarınızın başında oturuyormuş gibi birçok işlemi yerine getirebilirsiniz. Örneğin ev bilgisayarınıza iş yerinizden erişip, dosya aktarım işleviyle dosyalarınızı kendinize yollayabilir veya sunucunuzda ayar değişikilikleri yapabilirsiniz. TeamViewer, sizden teknik yardım isteyen arkadaşlarınıza yardım etmek istediğinizde de çok işinize yarayacak.

TeamViewer'ı kullanabilmek için onu her iki bilgisayara da yüklemiş olmanız gerekiyor.

İndirin: TeamViewer
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
AOMEI Backupper Pro 4.0.2

AOMEI Backupper hepsi bir arada basit ve güvenli bir Windows yedekleme ve klonlama programıdır


gaotd20170117100000.jpg


AOMEI Backupper hepsi bir arada basit ve güvenli bir Windows yedekleme ve klonlama programıdır. Uygulama verinizi ve sisteminizi korunmak için çeşitli pratik araçlar barındırmaktadır.

Ana Özellikler:



  • Sistem , sabit disk, bölüm dilimleri, dosyalar ve klasörleri yedekleme ve kurtarma. Dosya Senkronizasyonu;
  • Komple, incremental, differential, ve otomatik yedeklemeler;
  • Dosyaları bulut sürücü masaüstü uygulamasına Yedekleme/Senkronize etme;
  • Evrensel kurtarma, seçici yedekleme, boot edilebilir ortamlarda kurtarma;
  • Disk ve sistem klonlama



  • 4.0.2
  • YayıncıAomei Technology
  • Sistem GereksinimleriWindows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP (x32/x64); CPU: Intel Pentium or compatible, 500MHz or faster processor; RAM: 256MB or greater; CD-RW/DVD-RW drive for bootable media creation
  • Fiyatı$39.95 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu87.2 MB



İndirmek için tıklayı
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Video ve ses dosyalarını zahmetsiz dönüştürün

Video ve ses formatları arasında dönüştürme yapacak iyi bir araç mı arıyorsunuz?




video-ve-ses-dosyalarini-zahmetsiz-donusturun.jpg



Popüler video ve ses formatlarının neredeyse tümünü birbirine dönüştürebilen bir araç, her zaman elinizin altında olmalı. Ücretsiz XMedia Recode, bu araçlardan bir tanesi.
XMedia Recode, aşağıdaki ses ve video formatlarının yanında DVD'lerinizi de dönüştürebiliyor, ancak bunun için DVD diskinizde kopya korumasının bulunmaması gerekiyor. Nvidia CUDA destekli araç içerisinde bulunan profiller, ayar yapmakla uğraşmanıza gerek kalmadan belirli bir cihaza veya amaca yönelik ses ve video dosyaları oluşturmanıza izin veriyor. Örneğin belirli bir iPhone modeli için dönüştürme yapabiliyorsunuz.
Değiştirebileceğiniz gelişmiş parametreler arasında bitrate, keyframe sıklığı, framerate ve çok daha fazlası var. Araç hem yeni, hem de tecrübeli kullanıcılara göre hazırlandığından onu kullanırken sorun yaşama ihtimaliniz düşük.

XMedia Recode'un dönüştürebildiği ses ve video formatları arasında şunlar var: 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, ADTS, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H.263, H.264, M4A , M1V, M2V, M4V, Matroska (MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, QT, OGG, PSP, RM, (S) VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA ve WMV.

İndirin: XMedia Recode
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Password Confidential Premium 1.1.16

Güvenle şifrelerinizi depolayın ve yönetin!


gaotd20170123100000.jpg


Password Confidential şifrelerinizi güvende tutar ve hayatınızı kolaylaştırır. Her defasında düzinelerce değişik şifreyi tekrar hatırlamanıza gerek yoktur. Password Confidential ile tüm kimlik siteleri için şifrelerinizi tek bir şifreli hesapta tutarsınız. Password Confidential otomatik olarak ziyaret ettiğiniz sitelerin kullanıcı adını ve şifrenizi yakalar.



  • Password Confidential Premium 1.1.16
  • YayıncıPasswordconfidential.com
  • Sistem GereksinimleriWindows XP/ 7/ 8/ 10; IE version higher 11; FF version 38 and higher; Chrome version 26 and higher
  • Fiyatı$19.95 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu6.28 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
UltraISO ile ISO dosyalarını düzenleyin!

ISO dosyalarını açmakla kalmayın, bu araçla onları istediğiniz gibi düzenleyin


ultraiso-ile-iso-dosyalarini-duzenleyin.jpg


Sabit disklerinin boyutlarının büyümesiyle CD ve DVD imaj dosyaları sıkça kullanılır hale geldi. İmaj dosyaları genellikle ISO dosyaları olarak adlandırılıyorlar. Bu dosyalar, CD veya DVD'deki tüm verileri içerdiklerinden onları kolayca tekrar yazabiliyorsunuz.
UltraISO, ISO dosyaları oluşturmanıza, düzenlemenize ve dönüştürmenize izin veren bir araç. UltraISO ile ISO dosyalarını direkt olarak düzenleyebilir, içerisindeki klasörlere ve dosyalara erişip düzenleyebilirsiniz. Ön-yükleme (bootable) yapabilen bir ISO dosyasını düzenlemeniz halinde, dosyanız bu yeteneğini kaybetmeyecek. UltraISO ile CD ve DVD'leri kopyalayıp, çoğaltmanız da mümkün.
Sürükle bırak yöntemiyle kullanılabilen basit bir arayüze sahip UltraISO, Windows 10'dan 98'e neredeyse tüm Windows'larda çalışıyor. ISO'nun yanında desteklenen formatlar arasında ISO, .BIN, .IMG, .CIF, .NRG, .MDS, .CCD, .BWI, .ISZ, .DMG, .DAA, .UIF, .HFS var.

İndirin: UltraISO
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst